INTRATUIN ORGANISEERT FAMILY DAY 
 
Op zondag 11 november a.s. organiseert Intratuin Bredevoort van 10.00 uur tot 17.00 uur een gezellige Family day. Het is een evenement voor de hele familie, dus vaders en moeders, opa`s en oma`s en kids: iedereen is welkom bij de Intratuin aan de Bredevoortsestraatweg. Het hele tuincentrum is omgebouwd in najaars- en kerstsfeer. Er worden diverse interieur ideeën getoond en er worden demonstraties gegeven. Op de Kerstafdeling kan men kennismaken met de nieuwste trends.
 
Ook is er gedacht aan de inwendige mens. Eigenaar Willy Heinen van Intratuin heeft AVA`70 gevraagd om de koffiehoek voor haar rekening te nemen. De hoofdsponsor van AVA`70 biedt de vereniging zodoende een mooie gelegenheid om de kas te spekken. Uiteraard gaan we graag op dit aanbod in en staat er zondag een team van gastvrouwen klaar om de bezoekers en bezoeksters van koffie en thee te voorzien. Vanaf 10.00 uur staan Linda Scholten, Inez Balke, Samantha Zegers, Linda de Vries en Ingrid van Zolingen in “hun” koffie-corner klaar.
De koffie wordt deze dag gesponsord door Beukenhorst-koffie uit Lichtenvoorde en bakkerij Dobbelsteen uit Aalten sponsort de kerstkransjes.
Uiteraard is AVA`70 bijzonder blij met het spontane aanbod van deze bedrijven en wil ze dan ook bedanken voor hun gulle bijdrage.
Het team van gastvrouwen gaat hopelijk een drukke en gezellige zondag tegemoet en verwacht uiteraard ook de nodige AVA`70-leden in de koffiehoek te verwelkomen!
     .