Dankzij een samenwerking  tussen de Atletiekunie en AVA’70 kunnen wij jou een korte jurycursus aanbieden speciaal voor jeugdwedstrijden. Een pilot waarvoor AVA’70 geselecteerd is.

AVA’70 heeft zich hard gemaakt om de jeugdwedstrijd en (nieuwe vorm) naar de regio te halen. Deze zogenaamde Athletics Champs wedstrijden vragen om juryleden . 
 

 

Athletics Champs is een nieuw format waarbij kinderen zo vaak mogelijk mogen springen, sprinten, werpen etc. Een afwisselende vorm om kinderen optimaal in beweging te krijgen. En dat vinden we belangrijk. 

Als jij dat ook belangrijk vindt en je wilt je hiervoor inzetten, dan roepen wij ouders op om je hiervoor aan te melden. Natuurlijk ook de jeugdtrainers zelf maar ook zeker de huidige juryleden en belangstellenden. Of misschien wel AVA’70 leden uit de wandelgroepen of hardloopgroepen. Het zal een leuke middag worden met een stuk theorie maar ook zeker praktijk. Wij zorgen voor een hapje en een drankje. Opgeven voor 15 december aanstaande. 

Een unieke mogelijkheid. Bijzonder is dat het op de AVA’70 basis gaat gebeuren. 

Geef je naam op via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Zaterdag 17 januari 2015
Van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.