Inmiddels hebben zich over de 100 deelnemers aangemeld voor de GUV Marathon en dat is al een geweldig resultaat. Daarnaast hebben ook diverse bedrijven en instellingen toegezegd om de actie financieel of materieel te steunen.

De deelname aan de GUV Marathon is gratis, dus hoeft er geen inschrijfgeld betaald te worden. Echter een donatie wordt erg op prijs gesteld, want het doel van de actie is immers, om geld in te zamelen voor kansarme kinderen in Aalten e.o.

Er zijn voor de GUV Marathon een sponsorlijst gemaakt, die gebruikt kan worden om in de buurt, bij kennissen en vrienden, op het werk of elders sponsors te werven, die jouw deelname aan de GUV Marathon kunnen belonen met een bijdrage. Groot of klein… elke euro is meer dan welkom!

In het clubhuis van AVA`70 liggen sponsorlijsten klaar, die meegenomen kunnen worden.

Daarnaast staat in de link hieronder een voorbeeld van een sponsorlijst afgebeeld en deze kan door iedereen worden gedownload om te gebruiken en geld in te zamelen.

Laten we er samen voor zorgen dat de GUV Marathon een groot sportief en financieel succes wordt, waarbij de kansarme kinderen in onze buurt de grote winnaar zijn!