Dagelijks moet AVA`70-atlete Marijke Esselink de nodige kilometers maken om te kunnen trainen. De meerkampster is vaak actief op het complex van onze club, maar wijkt af en toe ook uit naar andere accommodaties. Het was een grote wens van haar, om voor het vervoer te kunnen beschikken over een fijne auto.


Tim te Brake wierp zich op als (tijdelijke) manager om te kijken wat er mogelijk was. Hij legde contact met de verschillende sponsors en begin van dit jaar werd haar droom werkelijkheid, toen Esselink bij garage Winkelhorst in Winterswijk een flitsende mooie Mazda 2 in ontvangst mocht nemen. De auto is opgepimpt met de reclame-uitingen van de verschillende bedrijven, die deze prachtige sponsoring voor Marijke mogelijk hebben gemaakt:

* Heisterkamp Transportation Solutions, Oldenzaal

* Overkamp Hout- en Bouwmaterialen, Meddo

* Keamingk Season Decoration, Aalten

* Mazda Winkelhorst, Winterswijk

Uiteraard siert ook het logo van AVA`70 de in het oog springende auto van de talentvolle meerkampster, die alles in het werk stelt om zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen van Tokyo (2020). Mocht dit niet lukken, dan gaat Esselink het vizier richten op Parijs (2024).

Maar eerst staat er dit weekend het NK Indoor op het programma, waar de AVA`70-atlete uitkomt op 3 onderdelen, te weten de 60 meter horden, het kogelstoten en verspringen. Hopelijk geven de extra PK`s van de Mazda aan Esselink de nodige spirit om een fraai resultaat te boeken in Apeldoorn!

Klik op deze link voor het filmpje op facebook, over de uitreiking van de auto aan Marijke. De beelden zijn gemaakt door Joppe Roos.