Gaan we alleen trainen op de baan of gaan we ook wedstrijden organiseren ?

AVA70 heeft inmiddels de beschikking over een prachtige, nieuwe kunststof atletiekbaan. Het is weliswaar geen officiële 400 m baan maar een  300m baan geworden. Dat laatste zal er voor zorgen dat we geen kampioenschappen en andere grote wedstrijden (competitie ed) mogen organiseren op deze baan. Maar laten we eerlijk zijn, daar is AVA70 nu ook nog niet aan toe, want daar komt qua organisatie en mensen nogal wat bij kijken. Zo heeft AVA lang niet genoeg juryleden voor een baanwedstrijd en ook zal er voor wat betreft wedstrijdsecretariaat en uitslag verwerking nog wel de nodige ervaring moeten worden opgedaan. Maar wat te denken van een wedstrijd voor pupillen op onze eigen baan? AVA heeft een hele grote groep pupillen, het aantal jeugdleden is groter dan ooit en groeit nog elke dag.  Elk zomerseizoen doen we met alle pupillen mee aan de stedenwedstrijden. Dat is voor onze kinderen altijd een uitwedstrijd.

Het zou toch fantastisch zijn als we, naast de clubkampioenschappen, 1 of 2 x per jaar een wedstrijd op onze eigen baan kunnen organiseren. Dat willen we dan ook proberen te realiseren.
Maar daar hebben we uw hulp bij nodig!!!!
Samen met Archeus uit Winterswijk willen we proberen een jurycursus te organiseren. Bij voldoende deelnemers kan dit dicht bij huis

De cursus bestaat uit 2 zaterdagen les, waarvan 80% praktijk op de baan. Wij doen dan ook een oproep aan alle ouders, AVA senioren en junioren (ouder dan 16) om je hiervoor aan te melden. 

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U doet er de AVA70 jeugd een enorm plezier mee !!