AVA`70 mag zich verheugen in een groot aantal lokale en regionale sponsoren, die de vereniging steunen op financieel of materieel gebied of een combinatie daarvan. Dit biedt de club de mogelijkheden om te door groeien. Zo kunnen er bijvoorbeeld trainingsmaterialen worden aangeschaft, cursussen worden gevolgd en diverse activiteiten en wedstrijden worden georganiseerd.

AVA`70 wil de sponsors graag tonen dat we een actieve vereniging zijn en blij zijn met alle vormen van sponsoring.

Tijdens de onlangs gehouden Intratuinloop mochten we een fraai stukje van de betrokkenheid van sponsors bij het reilen en zijlen van AVA`70 ervaren…. 

In november 2012 werd Jos Luiten uit Aalten eigenaar van de Spar-supersmarkt in Bredevoort. Jos heeft al de nodige ervaring in deze branche en toonde zich vanaf het begin al een actieve ondernemer. Onlangs benaderde hij AVA`70 en deed het voorstel om een verkooppunt in te richten tijdens de Intratuinloop. Luiten zorgde voor de kraam en de te verkopen artikelen en AVA`70 regelde de bemanning/bevrouwing. Het publiek en de deelnemers konden dus voor de verschillende versnaperingen terecht bij het Spar-verkooppunt en dat was een mooie service.

Na afloop besloot Jos Luiten de opbrengst volledig te schenken aan AVA`70 en versnipperde dus a.h.w. de factuur. Een prachtig gebaar van de Bredevoortse ondernemer, waar AVA`70 uiteraard erg blij mee is.
AVA`70 wil Jos Luiten van Spar Bredevoort als sponsor van de club bedanken voor zijn betrokkenheid bij de vereniging in het algemeen en de bijdrage tijdens de Intratuinloop in het bijzonder!

Koningsloop 2019

                                     

Start To Run Cursus

Hoofdsponsor AVA'70

 
 
 

Zoeken