AVA`70 mag zich verheugen in een groot aantal lokale en regionale sponsoren, die de vereniging steunen op financieel of materieel gebied of een combinatie daarvan. Dit biedt de club de mogelijkheden om te door groeien. Zo kunnen er bijvoorbeeld trainingsmaterialen worden aangeschaft, cursussen worden gevolgd en diverse activiteiten en wedstrijden worden georganiseerd.
AVA`70 wil de sponsors graag tonen dat we een actieve vereniging zijn en blij zijn met alle vormen van sponsoring.Tijdens de onlangs gehouden Intratuinloop mochten we een fraai stukje van de betrokkenheid van sponsors bij het reilen en zijlen van AVA`70 ervaren…. 

Koffie drinken is iets dat onmisbaar blijkt te zijn, bij elke activiteit die op touw wordt gezet. Ook bij de Intratuin mocht dan ook de mogelijkheid van een heerlijk bakkie niet ontbreken.
Nadat eerder al de Intratuin en de Spar als Bredevoortse ondernemers hun betrokkenheid hadden getoond bij de 12e editie van de Intratuinloop, wilde Beukenhorst Koffiebranderij uit Winterswijk niet achterblijven en deed letterlijk en figuurlijk ook een flinke boon in de pot. De koffieleverancier van menig bedrijf en instelling in de regio besloot de koffie ter beschikking te stellen en dit gebaar werd uiteraard door AVA`70 zeer dankbaar in ontvangst genomen. 

AVA`70 wil Beukenhorst Koffie bedanken voor zijn betrokkenheid bij de vereniging in het algemeen en tijdens de Intratuinloop in het bijzonder!

 

Koningsloop 2019

                                     

Start To Run Cursus

Hoofdsponsor AVA'70

 
 
 

Zoeken