AVA`70 mag zich verheugen in een groot aantal lokale en regionale sponsoren, die de vereniging steunen op financieel of materieel gebied of een combinatie daarvan. Dit biedt de club de mogelijkheden om te door groeien. Zo kunnen er bijvoorbeeld trainingsmaterialen worden aangeschaft, cursussen worden gevolgd en diverse activiteiten en wedstrijden worden georganiseerd. AVA`70 wil de sponsors graag tonen dat we een actieve vereniging zijn en blij zijn met alle vormen van sponsoring. Tijdens de onlangs gehouden G.U.V. Zomeravondrun mochten we een fraai stukje van de betrokkenheid van een sponsor bij het reilen en zijlen van AVA`70 ervaren…. 

G.U.V.-directeur Bert van Asselt was de hele avond op de accommodatie van AVA`70 aanwezig, loste de startschoten en reikte de bekers uit aan de winnaars en winnaressen bij de jeugdlopen. Voor alle kinderen was er een medaille beschikbaar, terwijl de deelnemende atleten en atletes aan de langere afstanden een mooie ballpoint van de G.U.V. ontvingen bij de finish. Omdat het een prestatieloop betreft, waren er voor de podiumplaatsen bij de 5 en 10 kilometer geen prijzen beschikbaar. Toen hem dit ter ore kwam, zegde van Asselt nog voor de start toe, dat de G.U.V. waardebonnen beschikbaar stelde voor de eerste drie aankomende Dames en Heren bij zowel de 5 alsook de 10 kilometer. De prijzen werden door hem persoonlijk per post naar de winnende deelnemers gezonden. Dit gebaar werd uiteraard door de organisatie dankbaar in ontvangst genomen.  Na afloop gaf Bert van Asselt aan dat hij, onlangs de minder goede weersomstandigheden, had genoten van de sportieve prestatie en maakte de complimenten in de richting van AVA`70 voor de goede organisatie. Daarnaast liet hij weten, dat wat hem betreft, ook in 2015 de G.U.V. Zomeravondrun op de hardloopkalender komt te staan. 

AVA`70 wil G.U.V. bedanken voor haar betrokkenheid bij de vereniging in het algemeen en tijdens de G.U.V. Zomeravondloop in het bijzonder!

Koningsloop 2019

                                     

Start To Run Cursus

Hoofdsponsor AVA'70

 
 
 

Zoeken