AVA`70 mag zich verheugen in een groot aantal lokale en regionale sponsoren, die de vereniging steunen op financieel of materieel gebied of een combinatie daarvan. Dit biedt de club de mogelijkheden om te door groeien. Zo kunnen er bijvoorbeeld trainingsmaterialen worden aangeschaft, cursussen worden gevolgd en diverse activiteiten en wedstrijden worden georganiseerd. 
AVA`70 wil de sponsors graag tonen dat we een actieve vereniging zijn en blij zijn met alle vormen van sponsoring. 

Bij de inrichting van ons nieuwe clubhuis toonde Obbink, een ster in elektronica, zich al een zeer betrokken sponsor. Samen werd er gekeken naar de ideeën die AVA`70 had en vervolgens deed Obbink de club een bijzonder aantrekkelijk aanbod, waar uiteraard graag op werd ingegaan.
 

Een T.V.-scherm in het clubhuis was ook een wens, die op het verlanglijstje stond. Voor het tonen van het AVA`70-journaal, het aankondigen van activiteiten, het plaatsen van het wedstrijdprogramma en de uitslagen, reclameblokken van onze sponsors of gewoon het kijken van sportbeelden of films. Obbink dacht met ons mee en kwam met een prachtig voorstel op de proppen. Binnenkort zal er een prachtige flatscreen worden geplaatst en niet lang daarna zal deze actief in gebruik worden genomen.
Uiteraard is AVA`70 erg blij met de betrokkenheid van Obbink, die zich letterlijk en figuurlijk een STER IN ELECTRONICA toonde met deze sponsorbijdrage!.

Koningsloop 2019

                                     

Start To Run Cursus

Hoofdsponsor AVA'70

 
 
 

Zoeken