Deskundigheid, betaalbaarheid en gezondheid staan bij Mennens Hengelo B.V. voorop. Juist om die redenen willen wij ons graag verbinden aan AVA ’70: een succesvolle sportvereniging met een mooie historie, die voor een groot deel drijft op de inzet van een groep fanatieke vrijwilligers! 

Mennens is úw specialist op het gebied van staalkabel-, hijs- en heftechniek, en met meer dan 100 jaar ervaring in ons vakgebied zijn we inmiddels marktleider in de Benelux. Onze activiteiten bestrijken het gehele hijs- en hefspectrum: levering, monteren en assembleren, keuren/ inspecteren en certificeren, repareren en renoveren, voorlichten en opleiden. 

Ervaring is één ding, deskundigheid is een tweede. Daarom hechten wij veel belang aan het opleiden van onze medewerkers. We zijn nauw betrokken bij de opleidingen van branchevereniging EKH, we hebben onze eigen interne bedrijfsopleiding en diverse collega’s volgen regelmatig individueel cursussen en opleidingen. Mennens Hengelo B.V. is onder andere ISO 9001-, EKH- en VCA gecertificeerd. Hiermee tonen we aan dat kwaliteit en meetbaarheid geen loze kreten zijn. 

We investeren echter niet uitsluitend in onze eigen mensen; we vinden het minstens zo belangrijk om ú goed voor te lichten. Regelmatig organiseren we lezingen en cursussen over o.a. valbeveiliging om bewust te maken van risico’s en veiligheid bij het werken met hijs- en hefmiddelen. De trainingen kunnen tevens worden afgestemd worden op uw specifieke bedrijfssituatie. 

Daarnaast zijn wij een bedrijf met een scherp oog voor kosten en rendement. Bij Mennens geen investeringen in luxe kantoorpanden, hoge overhead, etc. Dat vinden wij een kwestie van mentaliteit en dát merkt u in onze dagelijkse dienstverlening: veiligheid staat voorop, maar het moet wel praktisch geregeld worden en betaalbaar blijven. 

Waarmee mogen we u van dienst zijn? 

Mennens Hengelo B.V.
Oosterveldsingel 35
7558 PJ Hengelo (O)
074-2503504

Koningsloop 2019

                                     

Start To Run Cursus

Hoofdsponsor AVA'70

 
 
 

Zoeken