AVA`70 is genomineerd bij het Rabobank Coöperatiefonds met de inzending “Hardlopen en de zon geven energie.”  Dit betekent dat de club zich met dit project mag presenteren op de coöperatieavond  in de regio Aalten-Winterswijk. Samen met een viertal andere projecten dient AVA`70 mee om de eerste prijs van 8500 euro. Zeker is in ieder geval dat de vereniging een prijs van minimaal 2000 euro in de wacht sleept, maar dat kan dus hoger uitvallen. Dit bepaalt de stemming van de aanwezigen op de Rabobank coöperatieavond, die wordt gehouden op donderdag 22 september a.s. in zalencentrum `t Schepersveld in Aalten. Een mooie thuiswedstrijd en dus een ideale gelegenheid om AVA`70 (weer) op de kaart te zetten. Hoe meer  stemmen we scoren, hoe groter het bedrag dat we kunnen verdienen. 

WAT KUNNEN WE NU AL DOEN? 

  •  Donderdag 22 september a.s. vrijhouden. Met de trainers zal overleg zijn,  om de trainingen zo aan te passen, dat iedereen erbij kan zijn.
  •  Als je wel klant bent van de Rabobank, maar nog geen lid, kun je gratis lid worden. Hier zitten dus geen kosten aan, maar je profiteert wel van de acties die er zijn. Daarnaast krijg je automatisch een uitnodiging om aanwezig te zijn bij de Rabobank coöperatieavond en dus ook de mogelijkheid om te stemmen.
  • Houdt de site en facebookpagina van AVA`70 in de gaten! 

WAT GAAN WE DOEN MET DE OPBRENGST?

Het is de bedoeling om in de loop van 2017 ZONNEPANELEN te realiseren op het dak van het clubhuis. Een oriënterend gesprek met een gespecialiseerd bedrijf heeft reeds plaatsgevonden en de locatie blijkt uitstekend geschikt. Er is plek voor 60 zonnepanelen.

Naast de opbrengst van het Rabobank Coöperatiefonds, zullen er de komende periode diverse acties worden georganiseerd, om geld in te zamelen.

Informatie hierover volgt de komende periode!