Afbeeldingsresultaat voor ava70Blauwe broek, gele trui… dat zijn de AVA-lui

Een mooi avond4daagse lied uit de oude doos. Onlangs werd ‘ie nog gezongen tijdens de laatste wandeltocht. De trui is niet genoeg vocht afdrijvend gebleken. Het is een shirt geworden. Eerst gewoon geel met een opgenaaid embleem. Nu een professioneel Adidas hardloop/wandelshirt. 

En iedere keer is het geel met trots gedragen. Vaak dankzij een goede geld gevende sponsor. We begonnen met Virupa en Intratuin. Op die manier vertegenwoordigden we onze club en sponsor in de regio. Het bindt samen, het ziet er professioneel uit en het is heel herkenbaar. Voor toeschouwers, supporters en fotografen. Want je ziet al van ver aankomen dat er weer zo’n gele rakker in aantocht is. 

En nu… 2016… een nieuwe hoofdsponsor. OWM Achterhoek Verzekeringen. Zij maken het mogelijk om samen met de vriendelijke hardloopwinkel Lex Laufexpert in Bocholt dit shirt gratis en voor niks om te ruilen. Er is grif ingetekend. Meer dan 350 shirts liggen klaar in het magazijn van Björn Weier. 

Je mag ‘m ophalen. Gratis en voor niks. Een geweldig mooi sportshirt. Geen jutezakken meer, maar een mooi afgetekend Adidas shirt. 

Voucher ophalen

Andere voucher afhaalmomenten bij AVA

  • Maandag 3 oktober tussen 9:00 en 9:45
  • Maandag 3 oktober tussen 18:30 en 21:30.
  • Dinsdag 4 oktober tussen 18:30 en 21:00

(Je krijgt een voucher waarmee je bij Björn Weier in Bocholt je AVA shirt kunt ophalen)

Maandag 3 oktober is de winkel van Björn gesloten ivm Duitse feestdag.

 Deze voucher lever je in bij

Lex Laufexperte, Björn Weier                                                  
Tel: 0049-28719984035
Westend 31-39    
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.          
46399 Bocholt.
http://www.laufexperten-bocholt.de
Openingstijden zijn:
Maandag-Vrijdag  10:00–18:30 Uur
(Maandag 3 oktober is de winkel van Björn gesloten ivm Duitse feestdag.)
Zaterdag 10:00-16:00Uur

Spelregels

De eerste 100 omruilers krijgen in ruil voor hun oude Intratruin-shirt een goodybag met wat aardigheidjes daarin.

We spreken af als je zoveel emotionele gevoelens hebt voor je zweetshirt en je pertinent niet wilt omruilen, dat je het shirt niet meer in het openbaar draagt. Ook Intratuin heeft hierop aangedrongen. Daarnaast is het niet netjes naar de nieuwe sponsoren toe om oude namen te dragen. Dus lekker als pyjama aanhouden of inlijsten en boven je bed hangen! Of inleveren voor het goede doel. De oude shirts worden onder andere geschonken aan SKB4 Gambia. Een mooi project in Gambia waar nog geen Intratuinfiliaal staat. 

Draag ‘m met trots!

Welkom bij het gele leger! Beste AVAjaan, we wensen je veel plezier met dit shirt en veel veilige sportkilometers. We hebben ons ingezet samen met onze sponsoren om een deal te sluiten zodat ieder lid hiervan kan profiteren. Volgens ons is dat goed gelukt. Mede mogelijk gemaakt door Lex Laufexpert Björn Weier en OWM Achterhoek Verzekeringen. 

P.S. Neus ondertussen even rond in de winkel van Björn Weier en mocht je een gezonde ziektekostenverzekering willen hebben… OWM Achterhoek Verzekeringen zit aan de Driessenshof.

http://www.ava70.nl/images/stories/Kleding-2014a.jpg

Routebeschrijving vanuit Aalten

Hamalandroute à Richting centrum Bocholt. Ruin voor de tankstations rechtsaf door de tunnel (Westring)à Richting Rose biketown. Bij de stoplichten (Rose) links voorsorteren à Linksafslaan (Wertherstrasse) en na 200 meter (Westend) aan de rechterkant zie je een klein winkelcentrum (dierenspeciaalzaak, matrassenwinkel en de hardloopwinkel).

Voor vragen met betrekking tot de bestellingen kun je terecht bij Evelien Hillen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.