Komend weekend vinden er veel activiteiten plaats, waarbij AVA`70 een centraal middelpunt vormt.

Na 3 prachtige afleveringen van de Boekeldercrosscompetitie vindt zaterdag de grote finale plaats. De podiumplekken worden verdeeld en het is de laatste mogelijkheid voor de atleten om in 2016 nog een parcoursrecord te pakken. De weersvoorspellingen zijn in ieder uitstekend om er een prachtige slotwedstrijd van te maken. De start- en finishplaats bij het Romienendal zal voor de laatste keer worden omgebouwd tot een fraaie sportarena en het talloze publiek zal wederom kunnen genieten van mooie atletiek. Bij de vorige 3 afleveringen kwamen er telkens ruim 400 deelnemers in actie, dus ook komende zaterdag belooft dat weer bomvolle startvakken.

De organisatie heeft ook Sinterklaas uitgenodigd om samen met zijn Zwarte Pieten met eigen ogen te komen kijken naar de prestaties van de kinderen.

Daarnaast wordt er ook kort even stil gestaan, bij een nieuw hoogtepunt in de geschiedenis van AVA`70. Wat dat precies is, blijft nog even geheim……

Tenslotte is het zaterdag ook mogelijk om deel te nemen aan een wandeltocht van 10 of 15 kilometer, door één van de mooiste natuurgebieden van de regio, namelijk het Aaltense Goor en de Vennebulten. Deelnemers aan de wandeltocht kunnen starten tussen 12.00 uur en 12.30 uur.

Uiteraard vindt zaterdag ook de prijsuitreiking plaats en is er tevens voor de atleten die minimaal 3 keer mee hebben gedaan aan de Boekeldercross 2016, een fraai aandenken.  Het belooft zaterdag een heel mooi sportevenement te worden en vanaf 12.00 uur staan de ruim 40 vrijwilligers klaar om alles in goede banen te leiden. 

Op zondag 27 november is het al weer eest bij AVA`70, want dan vindt de prijsuitreiking plaats van de NUON Clubcompetitie. De uitreiking van de hoofdprijs, een cheque van maar liefst 10.000 euro vindt rond 17.30 uur plaats op de accommodatie van AVA`70. Er wordt een foto gemaakt van de overhandiging en deze zal worden geplaatst in alle huis aan huisbladen in heel Gelderland. Het zou geweldig zijn, als zoveel mogelijk geelhemden in beeld komen, zodat iedereen kan zien hoe trots we zijn op onze club. Aansluitend zullen de opnames gaan starten het SBS 6-programma “Piets Weerbericht.”
Uiteraard zal de beroemdste weerman van Nederland in hoogsteigen persoon naar Aalten komen. Uiteraard gaan we zorgen dat er fraaie beelden van het gele AVA`70- leger zal worden gemaakt.  

Vanaf 17.00 uur is het clubhuis geopend en we hopen dat er heel veel leden op deze activiteit afkomen.

De uitreiking van de cheque en de Tv-opnames zullen in totaal een klein uur duren, dus ook alle pupillen en hun ouders zijn van harte welkom!

Vandaag is de laatse kans om te kunnen stemmen!

Doet het nu nog even, het kost maar 5sec..
U kunt van elk apparaat opnieuw stemmen.
Dus Pc Thuis,PC Werk, Laptop, Mobiel, Tabled noem maar op.
De stemmachine onhoudt alleen het apparaa

 

Alle Stemmers bedankt!

 
AVA`70 FINALIST NUON CLUBCOMPTITIE 
 
      

Het project waarmee AVA`70 meedingt naar de hoofdprijs bij de Nuon Clubcompetitie mag zich verheugen heeft al heel, heel veel stemmen opgeleverd. Afgelopen donderdag werd er een voorlopige tussenstand bekend gemaakt en daaruit bleek, dat AVA`70 een plek in de Top 9 heeft weten te scoren. Maar…de verschillen bleken erg, dus wordt er momenteel een geweldige eindsprint ingezet!

Inmiddels wordt er niet alleen in de regio op AVA`70 gestemd. Berichten vanuit Amerika, Vietnam, Australië, Sri Lanka en andere uithoeken geven aan, dat AVA`70 daar inmiddels ook stemmen heeft weten te vergaren.

Maar ook hier gaat het werven van stemmen volop door en is de chaos compleet:

  •  Hans Prinsen is geweldig actief op Facebook en Twitter en de berichten breiden zich als een olievlek uit.
  • Junior Job Ligterink heeft een grote reputatie als het gaat om het werven van stemmen in Barlo en omgeving. Hij is in deze contreien actief.
  • Lianne ter Haar (Trompstraat), Annet Beckers (Molenkamp), Dick Lubbers (kleine Maote, Slaa), Aukje Lammers (Keizersweg), Joke Balke (Grote Maote), Joppe Roos (Sniedersweide) en Lisa te Molder en ouders (Zieuwent) zijn met een pakket flyers op pad om hun buurtgenoten over te halen op AVA`70.
  • Diverse leden, andere verenigingen en clubs laten weten te stemmen en actief te werven in hun netwerk.

 Kortom, er wordt keihard gelobbyd door velen die AVA`70 een warm hart toe dragen. 

WAAR EEN KLEINE CLUB, GROOT IN KAN ZIJN!!!!

 (P.S. Stemmen kan nog tot dinsdagavond 15 november a.s., 23.59 uur.)

 

Na een geweldige geslaagde vorige editie, wordt er ook dit jaar weer een FAMILYDAY georganiseerd bij Intratuin Bredevoort
Een gezellige dag voor de hele familie, opa en oma, papa en mama en de kids.
Iedereen is van harte welkom op 22 november a.s. bij Intratuin Bredevoort.
Het hele tuincentrum is weer omgebouwd in najaar- en kerstsfeer, er worden diverse ideeën getoond om uw huis, tuin en terras aan te kleden voor de komende wintermaanden.
Er worden demonstraties gegeven zodat u thuis zelf aan de slag kunt.
Op de kerstafdeling kunt u al vast kennis maken met de nieuwste trends en ideeën voor de komende feestdagen.
Natuurlijk is er medewerking gezocht die goed aansluiten voor de hele familie, diverse bedrijven laten hun waar en kunsten zien en horen.

Met medewerking van:
Bakkerij Vaags
Vishandel Linker
Fanfare Crescendo Ratum
Spar Bredevoort
Beukenhorst Koffie
Juuls Artwork
Estinea Top Art
Thul Wijn
Prinsheerlijk Delicatessenhuis
Open Kindercoaching, Gaankindercoaching
Hondentrimsalon Triminn
S-ster! Modeontwerpster
Zevenbergen Zonne-energie
Mazda garage Winkelhorst
Niekepietje en Chewy Baby

………..en ook AVA`70 is van de partij!

 Evenals vorige jaren zullen clubgenoten de koffie en thee verzorgen in de speciaal ingerichte koffiecorner. De Familyday is een bezoekje zeker waard en we hopen dat de AVAjanen ook even binnenwippen voor een lekker bakje Beukenhorst-koffie, maar thee mag natuurlijk ook. Een koekje doen we er gratis bij! 

Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht, bij binnenkomst wordt er in een stand voor vermaak gezorgd!

De FamilyDay vindt plaats op ZONDAG 22 november en duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur.Zaterdag as. is de 3e wedstrijd van de Boekelder Crosscompetitie.

Ben je al ingeschreven dan hoef je dan niet opnieuw te doen!. Je kunt dan gelijk het startnummer afhalen. Wil je een andere afstand lopen als bv. vorige week, schrijf je dan voor die afstand even opnieuw in. Daarna blijft dat ook je startnummer voor die afstand.

Na inschrijven kan al vanaf 12:00 uur in het gebouw “De Ringkamp” aan de Huiskermateweg
Volg de aanwijzing bij binnenkomst in het gebouw aan. ( Linksaf voor afhalen startnummer, rechtsaf voor na inschrijving. ( ook als u maar 1 wedstrijd wilt meelopen) 

Start wedstrijden :
13:00 1km Jongens en Meisjes ( leeftijd t/m 9 jaar) kosten  €2.50
13:10 2km Jongens en Meisjes ( leeftijd t/m 15jaar) kosten €2.50
13:30 5km en 10 km Mannen en Vrouwen kosten € 4.00 

Vanaf 12:00 uur kunt u ook gebruik maken van de uitgebreide catering.
Zo staat er Erwtensoep, broodjes gezond, Tosti’s, enz op het menu.. 

Reden genoeg om deel te nemen of als toeschouwer een mooi wedstrijd te zien.

 

Tot ziens bij de Boekeldercross!

  AVA`70 GAAT WEER CROSSEN……..

 Zaterdag 7, 14, 21 en 28 november a.s. vormt “de Ringkamp” wederom het decor voor de jaarlijkse Boekeldercrosscompetitie. Gedurende 4 zaterdagen zullen honderden atleten en atletes uit Aalten en verre omgeving in actie komen tijdens deze traditionele hardloopwedstrijd in het Aaltense buitengebied. Het prachtige parcours, de ongedwongen sfeer en de grote publieke belangstelling vormen de succesvolle ingrediënten van dit evenement, waar menigeen al reikhalzend naar uitkijkt. 

Om 13.00 uur gaan de jongste talenten tot en met 9 jaar van start voor hun wedstrijd over 1 kilometer. Het is een afwisselend parcours, want na een vlak begin moeten er in de Ringkamp een paar pittige heuvels overwonnen worden, voordat de finish in zicht komt, waar het talrijke publiek de lopers en loopsters met applaus zullen begroeten. Hierna is het de beurt voor de kids tot en met 15 jaar, die dezelfde ronde afleggen, maar dan 2 maal en dit is een flinke kluif, zo is in het verleden gebleken. 

Daarna maken de Senioren hun opwachting en zij moeten een parcours met een lengte van 5 kilometer afleggen. Vanaf de start gaan de atleten en atletes  in de richting van het Loohuisbos, waar een ronde door dit prachtige natuurgebied wordt gelopen. Vervolgens gaat het heuvelop weer naar de finishlocatie, met vlak voor de meet nog een pittig lusje door het bos van de Ringkamp. De deelnemers kunnen kiezen om het rondje 1of 2 keer af te leggen. De wedstrijd over 5 en 10 kilometer start om 13.30 uur.  De organisatie heeft besloten om de wedstrijd over 15 kilometer te schrappen uit het programma. De belangstelling voor deze afstand bleek te gering.

Bij de wedstrijd over 5 kilometer, zal ongetwijfeld veel aandacht uitgaan, naar de atleten en atletes van de groep “Lopen voor Beginners.” Ruim 20 dames en heren zijn eind augustus van start gegaan met de clinic, met als doel om in 10 weken een afstand van 5 kilometer te kunnen hardlopen. De Boekeldercrosscompetitie is uitermate geschikt om te testen of de doelstelling bereikt is. De verwachting is dan ook, dat menigeen deze uitdaging aan gaat.    

Voorinschrijving voor de Boekeldercrosscompetitie is vanaf heden mogelijk via link onderaan dit bericht Maar ook op de wedstrijddag zelf kan er vanaf 12.00 uur worden ingeschreven, in het gebouw aan de Huiskermatedijk 2, 7121 KL Aalten.

De inschrijfkosten bedragen voor de 1 en 2 kilometer € 2,50. De Senioren betalen € 4,00  per keer. 

Bij de jeugd zijn er prijzen voor de nummers 1, 2 en 3 per afstand en daarnaast zijn er ook prijzen per leeftijdscategorie. Bij de Senioren zijn er geldprijzen per afstand. De prijzen worden bepaald aan de hand van het eindklassement.

Om voor het eindklassement en een mooie herinnering in aanmerking te komen, moet er aan minimaal 3 wedstrijden worden deelgenomen.  

Schrijft u zich hier voor in 

 
De Boekeldercross 2014 zit er weer op.
We kunnen nagenieten van 4 zaterdagen vol prachtige sport.
Bedankt voor u deelname!

Foto's: Geert Wevers Weblog
Foto's Tim Mengerink  1km  2km

Vragen over de uitslag, Mail ze aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.De loten zijn ingevoerd en verwerkt, Zwarte piet en sinterklaas zijn weer in het land, we zijn bij de uitslag van de grote clubactie aanbeland! 
Via de onderstaande link kunt u uw lotnummer(s) invoeren en gelijk zien of u tot één van de gelukkigen behoort. Het lotnummer is terug te vinden op uw bankafschrift.  www.clubactie.nl

Geen zorgen, als u hebt gewonnen dan wordt u door de grote clubactie vanzelf op de hoogte gesteld of u ziet het gewonnen bedrag op uw rekening verschijnen.  Later deze week worden de gewonnen lotnummers op de site van de clubactie vermeld. 

Iedereen die een lot heeft gekocht, van harte bedankt voor uw gulle bijdrage. Binnenkort zullen we het eindbedrag voor onze mooie club bekend maken! 
 

Dankzij een samenwerking  tussen de Atletiekunie en AVA’70 kunnen wij jou een korte jurycursus aanbieden speciaal voor jeugdwedstrijden. Een pilot waarvoor AVA’70 geselecteerd is.

AVA’70 heeft zich hard gemaakt om de jeugdwedstrijd en (nieuwe vorm) naar de regio te halen. Deze zogenaamde Athletics Champs wedstrijden vragen om juryleden . 
 

 

Athletics Champs is een nieuw format waarbij kinderen zo vaak mogelijk mogen springen, sprinten, werpen etc. Een afwisselende vorm om kinderen optimaal in beweging te krijgen. En dat vinden we belangrijk. 

Als jij dat ook belangrijk vindt en je wilt je hiervoor inzetten, dan roepen wij ouders op om je hiervoor aan te melden. Natuurlijk ook de jeugdtrainers zelf maar ook zeker de huidige juryleden en belangstellenden. Of misschien wel AVA’70 leden uit de wandelgroepen of hardloopgroepen. Het zal een leuke middag worden met een stuk theorie maar ook zeker praktijk. Wij zorgen voor een hapje en een drankje. Opgeven voor 15 december aanstaande. 

Een unieke mogelijkheid. Bijzonder is dat het op de AVA’70 basis gaat gebeuren. 

Geef je naam op via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Zaterdag 17 januari 2015
Van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ava70 heeft sinds vanavond een eigen 3d streetview. 
Boven in de balk onder de Ava'70 knop kun je hem  voortaan weer vinden. Je kunt er zelf mee in zoomen of links en rechts mee gaan bewegen.
Leuk om eens even mee te spelen
.
Tip: klik op de 4 vierkantjes rechtsonderin.

Peter van Asselt, bedankt voor het maken van de foto's.