De afgelopen periode zijn de diverse zomeravondlopen die AVA`70 organiseerde, geëvalueerd. In het algemeen kan gesteld worden, dat er met een zeer positief gevoel op wordt teruggekeken. De wedstrijden kenden allemaal een (flinke)stijging van het aantal deelnemers en verliepen sportief ook naar wens. De organisatie kon telkens een beroep doen op een grote groep vrijwilligers, die op verschillende terreinen konden worden ingezet. Voor de organisatie is de nieuwe wedstrijd, de Twee Bruggenloop, het hoogtepunt van de serie zomeravondlopen geweest. Er is de nodige tijd geïnvesteerd in de voorbereiding en die werd ruim beloond door een geweldige deelname. De samenwerking met het personeel van het vakantiepark verliep tevens uitstekend en besloten is dan ook, dat er een tweede editie in 2013 zal worden georganiseerd.

De wedstrijden hebben AVA`70 ook de nodige publiciteit en goodwill opgeleverd en dat is met het oog op de toekomst natuurlijk een belangrijk aspect.

Er zijn ook een aantal punten naar voren gekomen, die volgend jaar voor verbetering vatbaar zijn en die krijgen dan ook de nodige aandacht.

Door de grote deelname aan de wedstrijden kijkt ook de penningmeester met een goed gevoel terug op de zomeravondlopen. Nadat de kosten van de opbrengsten waren afgetrokken, bleek er nog voldoende geld te zijn om te investeren in nieuwe borden met de kilometeraanduiding. Virupa bleek bereidt om een deel van de kosten te sponsoren en daar zijn we hen natuurlijk zeer erkentelijk voor.

Zaterdag, tijdens de eerste wedstrijd van de Boekeldercross Competitie, werd er voor het eerst gebruik gemaakt van de nieuwe bordjes, die door hun opvallende (AVA`70)- kleur duidelijk zichtbaar zijn.  

De wedstrijddata van de zomeravondlopen 2013 zijn als volgt:  

Donderdag 20 juni: Intratuinloop
Dinsdag 9 juli: Walfortloop
Dinsdag 23 juli: Zomeravondloop
Dinsdag 20 augustus: Twee Bruggenloop*
  

* I.V.M. DE LATE VAKANTIE IN DEZE REGIO IS BESLOTEN DE WEDSTRIJD VAST TE STELLEN OP 20 AUGUSTUS. DIT IN TEGENSTELLING TOT EERDERE BERICHTEN!