Beste sportvrienden en sportvriendinnen van AVA’70

Ook dit jaar weer organiseert AVA’70 een flink aantal hardloopwedstrijden.
Om deze allemaal in goede en meest veilige banen te leiden is de inzet van verkeersregelaars onmisbaar en in de meeste gevallen zelfs verplicht. 
Naast het reeds bestaande AVA’70-korps van verkeersregelaars, dat al vele jaren trouwe dienst doet tijdens de verschillende wedstrijden, zou ik graag nog wat uitbreiding zien van deze groep.

Hoe meer zielen hoe meer vreugd, maar belangrijker: des te meer keuze ik heb.

Loop je geen, of bijna nooit wedstrijden en je wilt toch iets voor AVA’70 betekenen als vrijwilliger, dan is dit een fantastisch gebaar om iets te doen voor onze club.
Als verkeersregelaar moet je in het bezit zijn van een geldige instructieverklaring, dat verplicht je de E-learning van het SVNL  te volgen en het examen hiervoor af te leggen. Deze scholing is vrij eenvoudig en voor iedereen te doen. Deze E-learning van het SVNL moet op de computer gedaan worden. 

Om aan de scholing mee te kunnen doen moet je over inlogcodes van het SVNL beschikken. Deze codes worden door het SVNL aan mij als organisator van de AVA’70 verkeersregelaars verstrekt. Zodra jullie je bij mij hebben opgegeven om mee te doen aan de scholing, kan ik de inlogcodes vrijgeven om de E-learning en het examen te volgen.

Het lijkt misschien allemaal een beetje ingewikkeld maar in de praktijk valt het best mee en als je er niet uitkomt is er altijd wel een helpende hand die al vaker deze scholing heeft gedaan. 

Ik zie jullie spontane opgave graag voor zaterdag 3 maart tegemoet op mijn e-mailadres:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Met vriendelijk groet, Dirk ter Maat