UTRECHT,
–  Afgelopen zondag 29 september werd in Utrecht de jaarlijkse Singelloop georganiseerd. Timothy Kiptoo  heeft de 63e editie van de Utrechtse Singelloop tegen Reuma op zijn naam geschreven. De snelle Keniaan liep de 10 kilometer in een tijd van 28:25 minuten.  De vrouwenrace werd gewonnen door Joyce Chepkirui in een parcoursrecord en derde wereldtijd van 31:20. 

Khalid Choukoud en Miranda Boonstra Nederlands kampioen.

Snelste Nederlander was Khalid Choukoud, Hij mag zich een jaar lang Nederlands Kampioen op de 10km noemen. Het zilver werd opgeëist door Jesper van der Wielen die op zijn beurt Tom Wiggers naar de derde plek verwees. 

Bij de vrouwen ging de nationale titel voor de derde keer op rij naar Miranda Boonstra, vlak achter haar kwam Jill Holterman als tweede over de finish. Kim Dillen mocht met de bronzen medaille terug naar huis. 

Mark te Brake

Tegen velen hun verbazing, deed onze Mark te Brake ook mee met het NK uitkomend bij de Junioren A. Volgens Mark zelf verliep de wedstrijd niet lekker mede door last van benauwdheid na de 3 a 4km. Mark verteld dat hij vanaf de 6km de wedstrijd lekker heeft uitgelopen! Jammer want Mark kan in de 33min. lopen. Desondanks heeft Mark afgelopen zondag een officiële toptijd van 36:05 gelopen, en is daarmee geëindigd als 15 Nederlandse Junior A. Een 15e plek op een officieus NK. Dat belooft wat voor de toekomst. Klasse Mark!

Gert-Jan Wassink

Uitkomend voor onze buurclub Argo wist Gert-Jan zich goed te handhaven tussen het hardloop geweld. Met een gemiddelde snelheid van 20,02 km/p uur en een eindtijd van 29:58 wist Gert-Jan een 4e plek bij het senioren NK te veroveren. Gert-Jan gefeliciteerd!!