De feestdagen liggen achter ons en intussen zijn de trainingen hervat, de eerste wedstrijden weer geweest en dus ook de eerste prijzen al weer binnen. Op zaterdag 10 januari a.s. gaat AVA`70 in de kern van Aalten wederom de kerstbomen inzamelen. Vanaf 09.00 uur in de ochtend gaat een peloton van een kleine 40 junioren en senioren op pad om alle straten, pleinen en wegen, die gerekend worden tot de kern van Aalten, kerstboomvrij te maken. Voor deze activiteit kunnen we nog wel wat hulp gebruiken. Zou je als chauffeur beschikbaar willen zijn of eventueel de kerstbomen willen sjouwen, meldt je dan nu aan bij de coördinator: 
Gerben Duenk, 
E:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of  T: 06-23864007 

We verzamelen zaterdag om 08.30 uur bij het AVA`70-complex. Daar vindt de routeverdeling plaats, drinken we een kop koffie of thee en gaan vervolgens op pad. Vorig jaar waren we rond 12.00 uur reeds klaar, dus als je er behoefte aan hebt kun je `s middags nog een trainingsrondje maken.
De opbrengst van de Kerstboominzamelingsactie komt geheel ten goede aan een nieuw tijdsregistratiesysteem.