Ondanks het feit dat Sinterklaas alweer vertrokken was, vielen de "Core-trainers, Bart Wesselink en Gertjan Bentert, vrijdag 6 december jl. Toch nog in de prijzen. Als dank voor hun grote inzet waren er 2 attenties achtergebleven voor het duo en mochten ze dit uit handen van enkele trouwe volgelingen in ontvangst nemen. 

Elke vrijdagavond van 19.00 - 20.00 uur hebben leden van AVA`70 de mogelijkheid om deel te nemen aan de Core-stabilitytraining en daar wordt dankbaar gebruik van gemaakt. Wekelijks wordt er na een warming-up een circuit met diverse oefeningen afgewerkt. Telkens worden de herhalingen iets zwaarder, omdat de oefentijd langzaam oploopt. Een programma bestaat telkens uit 3 trainingsavonden en wordt afwisselend verzorgd door Bart of Gertjan. Als toetje wordt een Core-training soms afgesloten met de Sally Squat Challenge en dan hebben de spieren het nog eens extra zwaar te verduren. 

De pakjes werden door de trainers Bart en Gertjan onder luid applaus van de deelnemers dankbaar in ontvangst genomen. Het wordt dan ook gezien als een terechte beloning!!!