Afgelopen weekend heeft AVA`70 op waardige wijze afscheid genomen van Sien Meinen, die op maandag 1 juni jl. overleed na een ziekbed van ruim een jaar.

In het clubhuis was een gedenkhoekje ingericht. De leden hadden de mogelijkheid om het condoleanceregister te tekenen. Daarnaast lag er een herinneringsboek, voor het opschrijven van gedachten, het plakken van het foto of het bijvoegen van een tekening. Vrijdagavond was er de gelegenheid om de familie te condoleren en vele tientallen AVA-leden maakten hier gebruik van.

Omdat Sien zich altijd in het bijzonder met de jeugd heeft beziggehouden, was er na overleg met de familie op zaterdagmiddag speciaal voor de pupillen en junioren een bijzonder indrukwekkend en emotioneel eerbetoon op het complex van de vereniging. Maar liefst 150 jeugdleden stonden met geel-blauwe ballonnen langs de baan om Sien een laatste groet te brengen. De familie mocht een grote knuffelbeer in ontvangst nemen, die het AVA`70-shirt droeg met daarop de namen van de pupillen en junioren. De ereronde werd afgesloten met een minutenlang applaus als dank voor alles wat Sien voor de jeugd heeft betekent, maar vooral wie ze was!

De vereniging gaat Sien Meinen ongelooflijk missen, want voor het erelid en clubicoon  was AVA`70 haar podium…..