Het coronavirus heeft ons nu al een jaar “te pakken” en dat betekent dat het aantal activiteiten bij AVA`70 minimaal is. Met name de Senioren zijn veelal op zichzelf aangewezen. Geen groepsmeetings derhalve vooralsnog. Al hoewel… er staan toch een aantal activiteiten voor de deur, die het clubgevoel mogelijk een heel klein beetje terug kunnen brengen.

Op zaterdag 20 maart a.s. gaat AVA`70 weer ploggen! Samen met een loopmaatje organiseer je een gezellige duurloop om een beetje bij te praten. Onderweg verzamel je ook nog even het zwerfvuil, dat je langs de weg, in het bos of op de paadjes aantreft. Je levert het afval vervolgens in bij AVA`70, waar het gescheiden en verwerkt wordt. Zo help je de natuur een handje en  heb je ook nog eens de kans dat je een andere clubgenoot aantreft om effen bij te praten….

Deze mogelijkheid is er overigens een weekend later ook, als AVA`70 de Zomertijd tegemoet loopt. Vanaf het clubhuis starten een 3-tal prachtige routes, variërend van ruim 7 tot bijna 15 kilometer door het prachtige buitengebied. Wandelen kan, hardlopen mag, maar zelfs fietsen is een optie. De route kan afgelegd worden op zaterdag 27 of zondag 28 maart, maar natuurlijk kan beide ook…

Noteer deze data alvast in je agenda. Nadere informatie volgt op de site!