Fitter richting het najaar?  Dat kan..

De afgelopen coronaperiode zijn veel mensen gaan hardlopen en hebben het plezier van deze sportieve vorm van ontspanning ervaren. Hier kan binnenkort in verenigingsverband een vervolg aan worden gegeven, want dan gaat men bij AVA`70 wederom starten met een cursus “Hardlopen voor beginners.” Tientallen lopers en loopsters hebben in het verleden reeds deelgenomen aan de cursus en velen hebben de smaak inmiddels flink te pakken. Onder deskundige leiding wordt er gedurende 10 weken gewerkt aan de grondbeginselen van het hardlopen. Daarnaast wordt er ook aandacht besteedt aan de warming-up, de lichaamshouding, het schoeisel e.d.
De eerste trainingsavond vindt plaats op maandag 29 augustus a.s. om 19.30 uur op het geheel vernieuwde atletiekbaan van AVA`70, Bredevoortsestraatweg 110-a in Aalten. Het inschrijfgeld bedraagt € 50,00 voor de gehele cursus van 12 trainingen, inclusief koffie en thee na afloop. 

Voor nadere informatie en aanmelding kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aan deze clinic “lopen voor beginners”  kunnen maximaal 20 startende lopers en loopsters deelnemen. Voor dit aantal is bewust gekozen om alle deelnemers voldoende aandacht te kunnen geven tijdens de trainingen.
 
 “Sportief Wandelen” vormt binnen AVA`70 eveneens een onderdeel  van de verenigingsactiviteiten en mag zich verheugen in een steeds groeiende belangstelling. Voor verdere inlichtingen kunnen geïnteresseerden contact opnemen met:

Dirk ter Maat:
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 Neem de stap en kom in beweging bij AVA`70!