Beste leden van AVA'70, 

Het kon zomaar eens zo zijn dat jij het afgelopen jaar eens niet aan jezelf gedacht hebt, maar aan je collega-atleten. 
Dan stond jij daar medailles uit te delen, of het AVA'70-café te poetsen. Jij was die verkeersregelaar of de soepschepper. 
Toen jij daar koffie aan het schenken was, konden wij onze rondjes lopen. Beste ouders van pupillen, jullie hebben enorm geholpen met rijden en jureren, zodat de kleinsten hun wedstrijdje konden doen. 
Schoffelaars, het klusteam, fotografen, stille krachten, kerstboomsjouwers, T&F cross-helpers, wedstrijdhelpers, opbouwers, en coördinatoren. Trainers, opruimers, gastheren en dames, vergunning aanvragers, bestuursleden en assistent-trainers......  Kleine dingetjes of grote dingetjes (al heeft het de schijn van vrijwillige inzet), namens alle atleten willen we je bedanken. Als dank bieden we jullie een hele gezellige avond aan! Bescheidenheid siert de mens, op 9 januari s avonds even niet! Dan zetten we jullie op het podium. Met eten en drinken in overvloed. We maken een dansje om te vieren dat het toch fantastisch is om een keer wat voor een ander te doen.  

Tot zaterdagavond 9 januari. We beginnen om 20.00 uur. 
Je moet je nog wel even opgeven. Doe het nog snel.... dan kunnen we onze Turkse vriend doorgeven hoeveel hij moet inslaan! 

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Overigens, wil je er heel graag bij zijn, maar je hebt nog niks gedaan voor de club?? Laatste kans... Gerben en consorten kunnen je hulp goed gebruiken bij het ophalen van de kerstbomen. Een paar uurtjes, koffie en broodjes erbij!  Diezelfde zaterdag 9 januari om 9.00 uur verzamelen bij AVA'70. 

Met sportieve groet namens het bestuur.