Hallo AVA-atleet,

Zoals jullie vast wel weten ben ik inmiddels lichtelijk aangestoken met het Trail-Run-virus. Enkelen van jullie hebben hier ook al eens aan geroken maar nu is dé kans om dit geweldig leuke fenomeen zelf mee te maken.

Op zaterdag 2 juli wordt er in de Belgische Ardennen een Trail-Run georganiseerd over verschillende afstanden.
De hoofdafstand is 52 km;
De kleinere afstand is 26 km;
En er is een estafette voor 3 lopers over 52 km, dus elk zo’n 17 km. Deze is uitermate geschikt om eens een keertje te proberen. Het zou mijns inziens leuk zijn hier met een paar (heren-, dames-, mix-)teams aan mee te doen. We hebben al 2 inschrijvingen!

De loop ondersteunt ook nog eens het goede doel, de strijd tegen mucoviscidose. Dus niet alleen leuk om van de natuur te genieten, je doet ook nog iets goeds terwijl je loopt.

De bedoeling is om vrijdag 1 juli ‘s middags (of eind v/d middag) te vertrekken. De start zaterdag is om 11.00 uur en zondagmorgen 3 juli weer terug te gaan. Het plan is om zaterdagavond gezamenlijk te barbecueën o.i.d. bij de feesttent op het finishterrein of directe omgeving. Is voor mij ook nog een verassing.
Doordat de afstanden niet extreem zijn en de starttijden ook niet is het ook leuk voor eventuele aanhang om mee te gaan. Deze is/zijn dan ook van harte welkom.

Voor onderdak is inmiddels gezorgd, en zijn ook geen kosten aan verbonden, en bij de organisatie zijn startnummers gereserveerd naar gelang het aantal aanmeldingen. Deze zijn ook al betaald.

De enige kosten die je zelf hebt zijn je eigen verteringskosten en eventuele (gedeelde) brandstof.

Voor enige info kun je kijken op de site van de Organisatie:
Dus schroom niet, geef je op en ga mee! Graag uiterlijk 10 juni i.v.m. vastleggen diverse zaken.

Mocht je nog vragen hebben, mail me gerust.Met vriendelijke groeten,Henrie Drenthel

T: 0543-473137 / 0653-294 366
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.