De Kerstdagen en de Jaarwisseling liggen inmiddels al weer even achter ons.     

Op de tweede zaterdag in het nieuwe jaar, 11 januari 2020, blijven de hardloopschoenen voor even in de kast, want dan gaat AVA`70 in de kern van Aalten wederom de kerstbomen inzamelen. Dit jaar zal het rapen van de kerstbomen ook wederom in Bredevoort door de AVA-janen verzorgd gaan worden. Vanaf 09.00 uur in de ochtend gaat een peloton van een kleine 40 junioren en senioren op pad om alle straten, pleinen, steegjes en wegen, die gerekend worden tot de kern van Aalten en Bredevoort, kerstboomvrij te maken. Wanneer u van uw kerstboom af wilt, kunt u deze, zonder versiering en pot, gewoon aan de kant van de weg leggen. Wij nemen uw boom gratis mee en u steunt met uw groene bijdrage onze clubkas. De ingezamelde kerstbomen zullen worden gecomposteerd, dus zorgen we samen voor een beter milieu.

Chef d`organisation, Gerben Duenk, heeft al een flink peloton aan vrijwilligers enthousiast gemaakt, maar kan nog wel een aantal sjouwers gebruiken. De ochtend begint om 09.00 uur in het clubhuis van AVA`70 met een kop koffie, waarna de teams op pad gaan. Rond het middaguur zal de activiteit worden afgesloten met een gezamenlijke lunch!

 P.S.

AVA`70-leden, waarbij de Kerstboom vreselijk in de weg staat, mogen deze alvast meebrengen op een trainingsavond en droppen naast de container……