AVA`70 RAAPT IN 2022 DE KERSTBOMEN CORONAPROOF

 

De Kerstdagen en de Jaarwisseling zijn inmiddels achter de rug en het was allemaal wel wat anders dan normaal. Het coronavirus bepaalt al vele maanden ons leven en dat zal gedurende de Feestdagen niet anders zijn. We hebben er mee te dealen, al is dat zeker niet altijd gemakkelijk. Het hardlopen is natuurlijk hierbij in principe van ondergeschikt belang, maar toch worden de geluiden steeds sterker, dat het trainen met de AVA`70-maatjes in groepsverband door velen wel enorm gemist wordt. Net als de gezelligheid voor de activiteit als nadien in het clubhuis natuurlijk. We zullen nog wel een poosje geduld moeten hebben….

 In toch staat er een gezamenlijke activiteit aan te komen, al zal deze wel volledig coronaproof plaats gaan vinden. We hebben het hier over het jaarlijkse kerstboom razen. Er is de laatste weken veelvuldig contact geweest met de gemeente Aalten over de praktische invulling hiervan en aan de hand van de geboden informatie is besloten om het licht op groen te zetten. Op de tweede zaterdag in het nieuwe jaar, 8 januari 2022 gaan de man- en vrouwschappen van AVA`70 in de kern van Aalten en Bredevoort wederom de kerstbomen inzamelen. Dit jaar zal het rapen er wel wat anders uit gaan zien. De groepjes van voorheen worden nu duo`s, bestaande uit een chauffeur en een raper. Daarnaast staat er op de werf bij Aalbers een losploegje klaar om hier de broodnodige ondersteuning te bieden. Op deze wijze moet het mogelijk zijn om volgens de geldende maatregelen Aalten en Bredevoort ook in 2022 weer kerstboomvrij te maken.

 Chef d`organisation, Gerben Duenk heeft inmiddels al een mooi aantal toezeggingen mogen ontvangen van leden en zelfs niet-leden om op 8 januari a.s. te komen helpen. Er kunnen echter zeker nog een paar chauffeurs en sjouwers bij om het lijstje te complementeren, dus schroom niet en meldt je aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Te zijner tijd zal iedereen een mail ontvangen met aanvullende informatie, afspraken en spelregels.

Mogen we op jullie support rekenen om ook dit jaar Aalten en Bredevoort weer kerstboomvrij te maken?