GUV BUSINESSRUN EN SORBA 5 KILOMETERRUN


 De winnaars van de GUV Businessrun 2019

“EEN PRACHTIGE UITDAGING VOOR ELKE HARDLOPER”

Het sluitstuk van het programma van de 20e editie van de GTM-loop vormt de SORBA 5 Kilometerrun. Ook de GUV Businessrun valt hieronder, dus het is een groot peloton, dat bij dit programma-onderdeel in actie komt. Het startschot wordt gegeven om 19.15 uur op de Markt. Er wordt eerst een kleine ronde gelopen van 1 kilometer, gevolgd door 2 rondes  van 2 kilometer.

De lopers en loopsters kunnen een pittig en afwisselend parcours verwachten, met korte klimmetjes, asfalt en klinkerwegen. Onderweg is het echter ook zeker genieten geblazen. De doorkomsten over de Markt zorgen dikwijls voor een extra stoot adrenaline. Dat doet zeker ook de passage door café Leuven. Dit gedeelte is deze editie wederom opgenomen in het parcours en er zal maar liefst 3 keer door de horecagelegenheid worden gerent.

Binnenkomst via de achterzijde, vervolgens door de zaal, het café en dan via de voorzijde weer de klinkers van de Landstraat op richting de prachtig ingerichte hardlooparena op de Markt.

 De GUV Businessrun maakt deel uit van de SORBA 5 Kilometerrun. Een team dat deelneemt bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 lopers, die allemaal individueel 5 kilometer afleggen. De totaal tijd van de beste 3 atleten bepaalt de uitslag van het team, dat kan bestaan uit heren, dames of een mix van beide.

De organisatie heeft besloten om een gedeelte van het inschrijfgeld beschikbaar te stellen aan een goed doel en dit jaar is de keuze gevallen op de Stichting Diaconale Hulpverlening Aalten ( DHA)

De volgende bedrijven hebben zich al aangemeld voor de GUV Businessrun:

* Juwelier Meerdink, Aalten

* Klaassen Groep B.V., Dinxperlo

* Triott Ottevanger Milling Engeneers B.V., Aalten

* ATAG Verwarming B.V. Lichtenvoorde  (3 teams)

* Alfa Accountants en adviseurs, Aalten

* Slingeland Dierenartsen, Achterhoek

* GUV, Aalten (2 teams)

* Reinders Runners, Aalten

* JR Productions, Aalten

* Heini Rave Stucadoorbedrijf, Aalten

* Rinke ter Haar Architectuur, Aalten

* Graven Groep, Aalten

* Vakantiepark De Twee Bruggen, Winterswijk

* Graafschap College, Doetinchem (4 teams)

* Wilfred Navis Installatie, Aalten

* Kapsalon ter Maat, Aalten

* Brunsveld Diervoeders, Aalten

* Gemeenteraad Aalten 

De SORBA 5 Kilometerrun en de GUV Businessrun zijn in alle opzichten een prachtige krachtmeting om een mooie prestatie neer te zetten! 

Inschrijving is mogelijk via de site: www.gerardtebrokeloop.nl en www.ava70.nl 

LAAT JE UITDAGEN… EN SCHRIJF JE VANDAAG NOG IN!!!!