Erwin Wamelink kan in 2013 zijn Old Fashion AVA shirt thuis laten..

Hoewel het al enige tijd een beetje stil is over de ontwikkelingen over een nieuw clubshirt, wil dit natuurlijk niet zeggen dat er niets gebeurt. Sterker nog, achter de schermen is door de kledingcommissie regelmatig overleg geweest, waarbij ook sportshop Navis nauw was betrokken. Het probleem zat hem vooral in de kleuren-combinatie van AVA`70 en dan met name de clubkleur geel.

Gelukkig is er nu een mooie invulling gevonden. Er een nieuw shirt ontwikkeld. Afgelopen zaterdag is er overleg geweest met onze hoofdsponsor Intratuin Bredevoort, in de persoon van directeur Willy Heinen. Hij was direct enthousiast over het shirt, waarop “Intratuin Bredevoort” op het ruggedeelte  wordt afgedrukt. Tenminste, bij de shirts voor de Senioren, want jeugdleden mogen geen reclame op het shirt voeren. Voor de naamvoering op het shirts gaat Willy Heinen een flinke bijdrage leveren in de kosten. Omdat ook sportshop Navis ons tegemoet komt, kan het nieuwe shirt voor een zeer aantrekkelijke prijs worden aangeboden, ruim onder de winkelwaarde.

Komende maandag, tijdens de Oudejaarsinstuif zal het nieuwe AVA`70-clubshirt worden gepresenteerd. Daarnaast zal het vervolgtraject worden aangegeven. Over de prijs wordt maandag ook meer bekend gemaakt.

 We zijn uiteraard erg blij met deze ontwikkelingen. Het verplicht dragen van het shirt tijdens wedstrijden gaat het bestuur net iets te ver, maar het dragen van het clubshirt bij wedstrijden wordt wel NADRUKKELIJK aanbevolen. Het zorgt voor een grote herkenbaarheid van AVA`70 en supporters. Daarnaast hebben we ook “een verplichting” in de richting van onze hoofdsponsor, Intratuin Bredevoort.