Beste Ava-vrienden,

Wellicht hee
ft iedereen het al gezien, maar misschien is het aan je aandacht ontsnapt of is iemand zich nog vergeten op te geven:

Wie wil er ook werken op de Zwarte Cross voor het nieuwe clubgebouw? 

Opgeven kan nog tot komende maandag 25 februari. Er hebben zich tot nu toe al zo'n 35 vrijwilligers aangemeld. Hartelijk dank daarvoor! Maar hier geldt: hoe meer zielen, hoe meer vreugd en hoe groter de clubkas! Geef je dus snel op als je dat nog niet gedaan hebt.

 Groetjes Marieke en MariskaWANNEER:

Donderdagavond 25 juli 2013
Vrijdag 26 juli 2013 (dit jaar voor het eerst een hele festivaldag) Zaterdag 27 juli 2013 (hele dag)
Zondag 28 juli 2013 (hele dag)

WIE:
Barmedewerkers, verkeersregelaars en stewards van 18jr* of ouder.

WAT:
Diensten van minimaal 4 en maximaal 9 uur achter elkaar. Er wordt van je verwacht dat hierin flexibel bent.

HIERVOOR:
Krijg je als vrijwilliger één festivalkaart op een dag naar keuze. + € 5,- per persoon per uur voor het nieuwe clubhuis van AVA!

*Barmedewerkers:
Mensen van dezelfde vereniging worden zoveel mogelijk bij elkaar geplaatst. Samen met de vereniging vul je dan de diensten in, sommige zullen langer in rustigere periodes werken, sommige korter tijdens de drukte.

Verkeersregelaars: 
De verkeersregelaars dienen in het bezit te zijn van een certificaat alvorens ze mogen werken. Ruim voor het festival is er een cursusavond waaraan de medewerkers kosteloos kunnen deelnemen. Zonder dit certificaat is inzet niet mogelijk.

Stewards: 
Een steward is een assistent van de beveiliger. Hij/zij controleert bandjes, scant toegangskaarten, giet blikjes over in bekers, staat bij een nooduitgang te posten en helpt de beveiliging bij het leegvegen van het terrein ’s avonds.


Wil je meehelpen? Geef je voor 25 februari op!

Stuur een mailtje naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
met als onderwerp: Zwarte Cross
Geef naast je NAW-gegevens aan op welke dag je graag wilt helpen en wat je het liefst wilt doen. Je krijgt van ons zo snel mogelijk te horen of het doorgaat. Ook voor meer vragen kun je ons altijd een mailtje sturen.