Zie jij het in gedachten al voor je? Jij hebt de top van die gigantische berg bereikt. En waarom? Om kinderen het plezier van bewegen te laten ervaren. Droom jij over een sportieve uitdaging in 2013, wil je gezonder leven, meer sporten en je inzetten voor de medemens? Dan is de Tristan Hoffman Challenge iets voor jou.
 

Het is dé tijd van het jaar voor goede voornemens. Gezonder leven, meer sporten en misschien wel stoppen met die ene slechte gewoonte. Het maakt het extra de moeite waard als je door te sporten iets kunt betekenen voor anderen. Op 21 juni 2013 gaan de deelnemers aan de Tristan Hoffman Challenge de schitterende Passo Manghen in de Italiaanse Dolomieten bedwingen met een bijzonder doel: in beweging komen voor kinderen met beperkte bewegingsmogelijkheden. Fietsen, hardlopen of wandelen en hiermee zoveel mogelijk geld inzamelen voor Kanjers voor Kanjers. Begint het bij jou ook te kriebelen?

 

 

Manghen: spectaculaire klim in de Italiaanse Dolomieten

Maanden met trainingsarbeid gaan eraan vooraf om uiteindelijk al fietsend, hardlopend of wandelend de top van de Passo Manghen te bereiken. De top van deze schitterende bergpas is 2.047 meter hoog, ligt in de Italiaanse Dolomieten, is 23,4 kilometer lang, gemiddeld 7 procent steil en goed voor maar liefst 1.629 hoogtemeters. Kijk voor meer informatie over de Manghen om omgeving op www.tristanhoffmanchallenge.nl 

Prachtige ervaring

Naast het inzamelen van geld voor het goede doel, is meedoen aan de Tristan Hoffman Challenge een beleving die je altijd bij zal blijven.  De saamhorigheid binnen de groep staat voorop. Met een deelnemersgrens van 150 deelnemers kiest de organisatie van de Tristan Hoffman Challenge bewust voor een kleinschalig en informeel karakter. Het doel van de Challenge is natuurlijk het inzamelen van zoveel mogelijk geld, maar het is belangrijk dat de Challenge voor de deelnemers een onvergetelijke ervaring wordt. Dat is de kracht van de Tristan Hoffman Challenge! 

Waar gaat het geld naartoe

De volledige opbrengst van de Tristan Hoffman Challenge is bestemd voor Kanjers voor Kanjers. Vorig jaar haalde de deelnemers aan de Challenge meer dan € 96.000,- op voor dit goede doel. De stichting realiseert projecten voor het welzijn van kinderen in de Achterhoek, in het bijzonder door sport en spel. Een groot gedeelte van de opbrengst van de Challenge van 2012 is gestoken in het realiseren van een  gezamenlijk speel- en ontmoetingsplein: het Timptoniusplein in Lievelde. Kijk op www.kanjersvoorkanjers.nl voor meer informatie over de gerealiseerde projecten. 

Maak je goede voornemens waar: doe mee

Iedere deelnemer neemt in zijn spreekwoordelijke rugzak een sponsorbedrag van minimaal € 500,- mee naar de top voor Kanjers voor Kanjers. Erg belangrijk: honderd procent van het opgehaalde bedrag van de deelnemers wordt besteed aan het goede doel.

Ben jij  als hardloper op zoek naar een sportieve uitdaging en wil jij je graag inzetten voor het goede doel? Maak je eigen dromen, en die van kinderen waar, en meld je nu aan voor de Tristan Hoffman Challenge! 

Kijk op www.tristanhoffmanchallenge.nl voor meer informatie en de spelregels. Schrijf je vandaag nog in!