Hoewel we nog midden in de winter zitten, worden bij AVA`70 de voorbereidingen gestart voor de voorjaarsclinic, een cursus “Hardlopen voor beginners.” De eerste trainingsavond vindt plaats op maandag 23 maart a.s. om 19.30 uur op het nieuwe complex AVA`70, Bredevoortsestraatweg 110-a in Aalten. Het inschrijfgeld bedraagt € 50,00. Hiervoor krijgen de deelnemers:

  • 7 trainingen op maandagavond en 3 trainingen op woensdagavond (dit i.v.m. feestdagen)
  • 2 extra trainingen op zaterdag in de Ringkamp
  • koffie en thee na afloop van de training. 

Voorafgaand aan de cursus, wordt er op zaterdag 21 maart een gratis introductiemiddag gegeven voor mogelijk belangstellenden. Deze proeftraining duurt een half uur en begint om 14.00 uur. Hiervoor dient men sportkleding en sportschoenen mee te nemen. 

Aan deze voorjaarsclinic kunnen maximaal 20 beginnende lopers en loopsters deelnemen. Voor dit aantal is gekozen om de deelnemers voldoende aandacht te kunnen geven tijdens de trainingen. 

De lopers- en loopsters die besluiten om na de clinic lid te worden van AVA`70, zullen bij D-groep worden ingedeeld. De vaste trainingsavond voor niveau D wordt de woensdagavond en daarnaast vindt er ook nog een duurtraining plaats op  maandag. De D-groep is speciaal bedoeld voor beginnende hardlopers en hardloopsters.  

Voor nadere informatie en aanmelding kan men terecht bij:

Johan Assink:                       Marco van Rijs
T: 06-5178 5657                  T: 06-2680 2680

De clinic heeft de maximale inschrijvingen bereikt.
U kunt zich niet meer inschrijven!


Opgeven kan via email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.