Topatleten Mark te Brake en Jeroen Reintjes geven op vrijdag 13 maart, speciaal voor Ava-leden, een presentatie in het AvaCafé. Wedstrijdvoorbereiding en mentale training staan op deze avond centraal. De presentatie is onderdeel van de Track & Field Cross, die een dag later op het programma staat. 

Zowel Te Brake als Reintjes hebben hun sporen verdiend in de hardloopsport. Als junioren behoorden de atleten tot de absolute top. Ondanks hun jeugdige leeftijd, hebben de atleten al veel ervaring met het lopen van wedstrijden en de lange voorbereiding die daaraan vooraf gaat.

Op deze avond deelt het koppel veel eigen belevenissen met de gasten. Aan de hand van leuke anekdotes vertellen zij hun goede maar ook minder goede ervaringen. Ze onthullen geheimen, ontkrachten mythes, geven tips, beantwoorden vragen en staan open voor discussies.

De kosten voor deze avond bedragen € 10 pp. (inclusief startnummer voor de Track & Field Cross). Natuurlijk krijgen alle gasten ook een kopje koffie of thee. Het AvaCafé is geopend vanaf 19:30 uur. Het officiële gedeelte start om 19:45 uur en duurt uiterlijk tot 21:30 uur. Na afloop is er nog de mogelijkheid om gezellig na te praten. (Niet te lang, want een dag later moet er gepresteerd worden!!!). Heb je interesse, stuur dan snel een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Vol = vol, maximaal 50 deelnemers).