De Gerard Tebroke Memorialloop ligt nog vers in het geheugen, maar het volgende evenement is alweer in aantocht. Op donderdag 23 juni a.s. organiseert AVA`70 voor de negende maal de Intratuinloop in Bredevoort. De wedstrijd is de eerste, van de 4 wedstrijden, die de atletiekvereniging elke zomer organiseert.
De Intratuinloop mag zich altijd verheugen in een grote deelname. Zo verschenen er vorig jaar ruim 250 atleten en atletes aan de start.

Voor de jeugd is er een 1 en 2 kilometer-loop, die tevens gaat om het kampioenschap van Bredevoort. Zowel voor het algemeen klassement, als ook het Bredevoorts klassement zijn bekers beschikbaar voor de eerste drie aankomende jongens en meisjes.
Daarnaast staat er ook een wedstrijd over 5 en 10 kilometer op het programma. Het afwisselende parcours kent een lengte van 5 kilometer en gaat over bospaden, verharde en onverharde wegen. De eerste aankomende deelnemers bij de Dames en Heren ontvangen een mooie prijs, geschonken door Intratuin Bredevoort.
Ook dit jaar is er weer een route voor “Sportief Wandelen” uitgezet.

Iedere deelnemer aan de Intratuinloop ontvangt een leuke herinnering.

Het programma luidt als volgt:
19.00 uur: start 1 kilometer (kinderen tot en met 9 jaar)
19.00 uur: start route “sportief wandelen”
19.20 uur: start 2 kilometer (kinderen tot en met 15 jaar)
19.45 uur: start 5 (1 ronde) en 10 kilometer (2 ronden)

Inschrijving is alleen op de wedstrijddag mogelijk bij Intratuin Bredevoort, vanaf 18.00 uur. Er is kleedgelegenheid aanwezig in het complex.
De schoolkinderen uit Bredevoort kunnen inschrijven via de intekenlijsten op school.
De start en finish vinden plaats op het parkeerterrein van de hoofdsponsor van AVA`70, Intratuin Bredevoort.

De inschrijfkosten voor de kinderen bedragen 1,50 euro, terwijl de deelnemers aan de 5 en 10 kilometer 3,00 euro betalen.

Voor inlichtingen: Dirk ter Maat, tel. 06-14205646 of via www.ava70.nl

Parcours
         Flyer