Restaurant 't Noorden, sponsor van de Kidsrun

De eerste twee onderdelen van het wedstrijdprogramma van de 20e GTM-Loop zijn speciaal bestemd voor de jeugd. Om 16.30 uur valt het startschot van de `t Noorden Kidsrun, bestemd voor de jeugd tot en met 9 jaar. Het pittige rondje door het dorp heeft een lengte van 1000 meter.  Hierna is het de beurt aan de kinderen tot en met 15 jaar voor de `t Noorden Kidsrun over 2000 meter. Dat betekent dus twee rondjes door het centrum van Aalten en bij de finish op de Markt staan alle vaders en moeders, opa`s en oma`s en al het andere publiek klaar met aanmoedigingen en het applaus!

De organisatie hoopt dat een heel geel peloton van AVA`70-pupillen in actie komt. Maar ook alle andere kinderen van de basisscholen worden “uitgedaagd” om aan deze sportieve wedstrijd deel nemen, want je hoeft immers geen lid te zijn van AVA`70. Natuurlijk zijn ook de talenten van andere verenigingen welkom om aan de GTM-Loop mee te komen doen. Samen maken we er dan een prachtige wedstrijd van. Bij de Koningsloop op 26 april hebben we allemaal gezien hoe gaaf dit is!

Elke deelnemer die de wedstrijd uitloopt ontvangt bij de finish een fraaie medaille. Wesley Hüning wedstrijdsponsor van de `t Noorden Kidsrun heeft nog een extraatje in petto, want alle sportieve jonge talenten krijgen een tegoedbon voor een hele smakelijke traktatie. Een extra stimulans dus, om je op te geven voor de `t Noorden Kidsrun!  Geef je vandaag nog op en zorg dat je erbij bent op zaterdag 21 mei. Opgave is mogelijk via de site: www.gerardtebrokeloop.nl of www.ava70.nl