Namens het Track & Field Team: Bedankt!

De Track & Field Run is in 2015 in het leven geroepen door het T&F-team van Ava’70. Het team heeft met de wedstrijd twee hoofddoelen. Doel 1: Een verfrissende en flitsende hardloopwedstrijd neerzetten Doel 2: Geld genereren voor het jaarlijkse trainingskamp. Het is onmogelijk om de Track & Field Run te laten plaatsvinden zonder de steun van fantastische sponsoren en een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Hieronder worden alle sponsoren aan u voorgesteld. Het T&F-team wil iedereen die zijn steentje bijdraagt aan de wedstrijd hartelijk danken. Jullie zijn geweldig!

 Reflex Promotions

Dankzij de sponsoring van Reflex Promotions uit Nijverdal heeft de T&F-run de komende vijf jaar de beschikking over medailles voor de jeugdlopers. Reflex Promotions levert een breed scala aan bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen, sportkleding en promotieartikelen. “Wij onderscheiden ons door mee te denken met de klant over veiligheid, comfort en uitstraling van bedrijfskleding om zodoende de kosten zo laag mogelijk te houden zonder het oog op kwaliteit te verliezen.” Neem gerust een kijkje op de website!

SPAR  Luiten

De Track & Field Run en Jos Luiten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De gedreven ondernemer uit Bredevoort heeft zijn naam niet alleen gekoppeld aan de 1 en 2 KM Spar Kids Runs, maar ook aan de startnummers, posters en flyers van de Track & Field Run. Bekijk
hier de website van Spar Jos Luiten en kom een keer langs in zijn gezellige buurtsupermarkt.

LEX Laufexperte Björn Weier

Björn Weier is sponsor van het eerste uur. De goedlachse Weier is eigenaar van hardloopzaak Lex Laufexperte in Bocholt en is sinds enkele jaren lid van Ava’70. Hij heeft zijn naam verbonden aan de 5 kilometer. Zijn naam prijkt eveneens op het start/finishdoek. De snelste dame en heer ontvangen uit handen van Björn Weier een waardebon voor een paar gloednieuwe Brooks hardloopschoenen. Tijdens de Track & Field Run is hij ook aanwezig met een stand waar hij prachtige sportartikelen verkoopt. Bekijk de
website voor meer info.

Fiat Winkelhorst

Gerben Driessen, eigenaar van Fiat Winkelhorst in Winterswijk, is een goede bekende bij Ava’70. Hij is sinds 2015 naamgever van de Fiat Winkelhorst Walfortloop. De Track & Field Run draagt hij ook een warm hard toe. Fiat Winkelhorst is naamgever van de Fiat Winkelhorst Sprintcross, de spectaculaire trekpleister van het evenement. De winnaars mogen een weekend lang rondrijden in een Fiat 500!

Schildersbedrijf Jansen Eupe


Molen Prins van Oranje, Jewell Cake Creations
Ava’70-lid Gerwin Jansen Eupe, is toegevoegd aan het prachtige lijstje sponsoren van de Track & Field Run. De
schilder is verbonden aan de Jansen Eupe Cross Estafette, het spiksplinternieuwe onderdeel van de wedstrijd. Daarnaast heeft hij, in samenwerking met Molen Prins van Oranje, de Track & Field-pannenkoekenactie op touw gezet!  De molenaar heeft belangeloos 500 kilo pannenkoekenmeel gesponsord. (Er is nog een beperkte voorraad te koop tijdens de Track & Field Run.) Speciaal voor dit onderdeel heeft Tracey Jewell, van Jewell Cake Creations, een feesttaart ter beschikking gesteld ter waarde van €35 voor het winnende estafetteteam. Op haar Facebookpagina kun je zien wat voor kunstwerken ze maakt!

Herinnering voor deelnemers
Lenie Wamelink is de laatste weken heel druk geweest met het maken van ruim 300 leuke T&F-herinneringen voor alle deelnemers!

Daarnaast willen we de volgende personen en bedrijven even in het zonnetje zetten!
- Specialiteitenbakker Dobbelsteen (Oliebollenactie)
- Karwei Aalten (Verkoop pannenkoekenmeel)
- Kaaswinkel Varsseveld (Verkoop pannenkoekenmeel)
- Familie Essink (Beschikbaar stellen weiland)
- OWM Verzekeringen (Startboog)
- Bestuur Ava’70 (Beschikbaar stellen materiaal / materieel) 
- Dirk Vreman (Speaker)
- Marco van Rijs (Inschrijvingen)
- Ingrid van Zolingen (Hoofdcatering zaterdag)
- Rolien Bosman (Hoofdcatering Sportcafé)
- Dirk ter Maat (verkeersregelaars)
- Johan Assink (Chef-parcours)
- Hans Prinsen (Ontwerper posters)
- Hermien Rossel (Pannenkoekenbakker)
- Lennard Nawijn (Geluidsinstallatie)
- Geert Wevers (promotie op
www.geertwevers.blogspot.com)
- Joppe Roos (Cameraman vrijdag/zaterdag)
- Patrick Ikink (Contactpersoon sponsoren)
- Joppe, Nathan, Michiel, Annelot (Campagneteam)
- Alle enthousiaste vrijwilligers van Ava’70!!
- Gert-Jan Wassink (SportCafé)
- Sander Wikkerink (SportCafé)
- Mariska Dute (SportCafé)