- PERSBERICHT -

OUDEJAARS CROSSLOOP VORDEN 2010 AFGELAST

De op donderdag 30 december 2010 geplande Oudejaars Crossloop Vorden gaat niet door. Na uitvoerige parkoersinspectie en bestudering van de weerberichten is het bestuur van de Stichting Oudejaars Crossloop Vorden tot de conclusie gekomen dat het onverantwoord is de crossloop dit jaar door te laten gaan. Door het kwakkelweer met afwisselend dooi en vorst is het parkoers op plekken erg glad en zitten er gevaarlijke richels in het looppad die niet altijd zichtbaar zijn. Het risico op ongelukken en het oplopen van blessures is dermate groot dat het niet verantwoord is onder deze omstandigheden een wedstrijd te organiseren.

De opbrengst van de crossloop was bedoeld voor de stichting Spieren voor Spieren. Het spijt de organisatie van de crossloop zeer dat de opbrengst dit jaar tegen zal vallen. Meer informatie over het werk en donaties aan deze stichting is te vinden op www.spierenvoorspieren.nl.

IJs en weder dienende zal de oudejaars crossloop Vorden in 2011 plaats vinden op vrijdag 30 december. De organisatie hoopt van ganser harte u dan wel welkom te kunnen heten op dat wat de mooiste crossloop van de Achterhoek wordt genoemd. Nadere informatie is te vinden op www.oudejaarscrossloop.nl

====================================================================
Noot voor de redactie
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Theo Lam op 06 20133037 of een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.