Het is weer bingo….De Kerstpakketten worden binnenkort rond gedeeld en het is vast en zeker weer gelukt om iets te krijgen, wat je zeker niet verdiend. Een fles droge witte wijn bijvoorbeeld, terwijl je alleen een zoete rode drinkt. Een kookboek met gerechten, terwijl je een liefhebber bent van kant en klare maaltijden. 
Kortom, het is nu de ideale gelegenheid om je ongewenste hebbedingen met je clubgenoten te delen! Daarom organiseren we op zondag 27 december a.s. weer het hilarische FOUTE PRIJZENFESTIVAL. Het rad van (on)fortuin zal aangeslingerd worden om de winnaars bekend te maken., terwijl Ingrid al haar kunnen zal vertonen om de foute prijzen op een eerlijke wijze een nieuwe eigenaar te gunnen. 

Maar daar blijft het deze middag niet bij….

Ook zal er een heuse VEILING plaats gaan vinden en de eerste topstukken zijn inmiddels opgeborgen in de kluis. De aangestelde veilingmeester is er één die de klappen van de zweep kent en een schat aan ervaring heeft. Het is overigens mogelijk om veilingstukken beschikbaar te stellen of een dienst aan te bieden, die geveild kan worden. Daarbij heeft de keuringsdienst  selectiecriteria opgesteld, maar er is veel mogelijk…. 

Het beloofd op zondag 27 december een bijzonder plezante middag te worden in het clubhuis van AVA`70. De poort gaat om 15.00 uur open en een half uurtje later gaat het spektakel losbarsten. Zorg dat je erbij bent!!!