Beste sportvrienden en sportvriendinnen van AVA’70

Ook in 2023 organiseert AVA’70 weer een aantal hardloopwedstrijden.

Om deze allemaal in goede- en meest veilige -banen te leiden is de inzet van verkeersregelaars onmisbaar en in de meeste gevallen zelfs verplicht. 

Naast het reeds bestaande AVA’70-korps van verkeersregelaars, dat al vele jaren trouwe dienst doet tijdens de verschillende wedstrijden, zou het fantastisch zijn dat er nog een aantal nieuwe mensen deze groep komt versterken.

Hoe meer zielen hoe meer vreugd, maar zeker zo belangrijk: des te meer keuze ik heb. Loop je geen, of bijna nooit wedstrijden en je wilt toch iets voor AVA’70 betekenen als vrijwilliger, dan is dit een fantastisch gebaar om iets te doen voor onze 53 jarige club. 

Als verkeersregelaar moet je in het bezit zijn van een geldige instructieverklaring, dit verplicht je de E-learning van het SVNL te volgen en het examen hiervoor af te leggen. Deze instructie is vrij eenvoudig en voor iedereen te doen, het kost je niets, alleen je moet er even rustig voor gaan zitten. De E-learning van het SVNL moet op de computer gedaan worden.

Om aan de scholing mee te kunnen doen moet je over inlogcodes van het SVNL beschikken. Deze codes worden door het SVNL aan mij als organisator van de AVA’70 verkeersregelaars verstrekt. Zodra jullie je bij mij hebben opgegeven om mee te doen aan de scholing, kan ik de inlogcodes vrijgeven om de E-learning en het examen te volgen.

Het lijkt misschien allemaal een beetje ingewikkeld maar in de praktijk valt het best mee en als je er niet uitkomt is er altijd wel een helpende hand die al vaker deze scholing heeft gedaan.

Ik zie jullie spontane opgave graag tegemoet,  Mijn e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijk groet,

Dirk ter Maat