De Kramp Run nadert met rasse schreden en de organisatie zet momenteel de puntjes op de i.
 
De inschrijving verloopt uitstekend, want er hebben al bijna 400 atleten en atletes ingeschreven en het aantal voorinschrijvingen neemt nog dagelijks toe. Bij de TopRun verschijnen maar liefst 76 geïnviteerde lopers aan de start, waaronder de Nederlands kampioen bij de heren, Dennis Licht. Tussen al deze toppers zal ook AVA`70-lid Mark te Brake zich van zijn beste kant willen laten zien. Onze talentvolle clubgenoot kijkt al enige tijd uit naar deze wedstrijd, waar de beste lopers van het land zullen gaan strijden om de podiumplekken. Voor Mark is dit natuurlijk een prachtige gelegenheid om ervaring op te doen.
Momenteel hebben er tevens al 25 teams ingeschreven voor de BusinessRun. Mooi voor de organisatie, maar zeker ook voor de stichting Kanjers voor Kanjers. Het inschrijfgeld van de bedrijvenloop gaat immers voor de volle 100% naar deze organisatie!
 
De tijdwaarneming zal gebeuren door gebruik te maken van een witte chip die elke deelnemer en deelneemster krijgt uitgereikt. Belangrijk hierbij is, dat lopers die normaal een andere chip gebruiken, deze tijdens de Kramp Run thuis laten. Het gebruik van twee verschillende chips zou te tijdregistratie negatief kunnen beïnvloeden. Na de finish kan de dagchip weer worden ingeleverd.
 
Deelnemende atleten en atletes aan de recreantenloop en de bedrijvenloop, die met de auto naar Varsseveld komen, wordt vriendelijk verzocht te parkeren bij de sporthal (van Pallandhal, van pallandstraat8, 7051 DE Varsseveld). De route hier naar toe staat met pijlen aangegeven en we willen automobilisten dan ook vragen, om de navigatie uit te zetten.
 
Na afloop van de loopwedstrijden is er in het centrum van Varsseveld nog een after Kramp Run party. Er is een dweilorkest aanwezig, een live-band en een DJ. In de buurt van het Borchuus zullen de prijswinnaars vrijwel direct na de wedstrijd worden gehuldigd en zal speaker Herman Weening de atleten en atletes op het podium interviewen. Uiteraard bestaat er de mogelijkheid om in de diverse horecagelegenheden wat te drinken en na te praten.