Het is alweer enige tijd geleden, dat de succesvolle Kramp Run is gehouden. De organisatie, waarvan ook verschillende AVA`70-leden deel uitmaken, kijkt terug op een geslaagde dag en na een goede evaluatie, wordt al volvertrouwen uitgekeken naar de tweede editie op zaterdag 8 september 2012. 

Een belangrijk speerpunt van de Kramp Run, was het ondersteunen van een goed doel, waarbij is gekozen voor de stichting Kanjers voor Kanjers.

De organisatie is er bijzonder trots op, dat de eerste editie van de Kramp Run het prachtige bedrag van 5000 euro heeft opgebracht en dit bedrag komt Kanjers voor Kanjers ten goede. Het bestuur van deze stichting heeft laten weten, ontzettend blij te zijn met deze gift en men heeft gekozen om de jongeren van de woongroep “Lindeboomweg” in Harreveld van mountainbikes, eenwielers en fietshelmen te voorzien. De overhandiging heeft inmiddels plaatsgevonden en de jongeren waren bijzonder blij met de nieuwe aanwinsten. 

Omdat er een groot deelnemersveld mocht worden begroet tijdens de eerste editie van de Kramp Run en ook de diverse sponsors een flinke financiële bijdrage leverden, bleek er nog geld over te zijn. In overleg met hoofdsponsor Kramp is toen overeen gekomen, om een Varsseveldse instantie te steunen. Er is besloten om 1000 euro te schenken aan het verzorgingstehuis “De Es”, waar binnenkort gestart wordt met een project, waarbij het bewegen voor ouderen centraal staat. Als hardloopevenement spreekt ons dit natuurlijk van harte aan en we ondersteunen deze activiteit van harte. 

De organisatie hoopt ook volgend jaar wederom een mooi hardloopevenement te organiseren en daarmee maatschappelijke doelen financieel te kunnen ondersteunen!

 

Organisatie Kramp Run