Hallo clubgenoten,

Over enkele weken vindt de 17e editie van de Gerard Tebroke Memorialloop plaats. Het centrum van Aalten zal op 20 mei a.s. worden omgetoverd tot een heuse hardlooparena. Aan de wedstrijd gaat een lange tijd van voorbereiding vooraf. Aanvankelijk maandelijks, daarna wekelijks en op dit moment is er zelfs dagelijks overleg tussen de verschillende leden van de organisatie. Van vergunningen regelen, tot het benaderen van sponsoren, van het lokken van lopers tot het nameten van het parcours… aan de hand van een draaiboek wordt de G.T.M.-loop langzaam maar zeker in de steigers gehesen. 

De organisatie hoopt, dat heel veel leden zich als deelnemer zullen inschrijven en dat het centrum van Aalten op 20 mei geel zal kleuren. Wat is er mooier dan een wedstrijd lopen in je eigen dorp, aangemoedigd door vrienden en bekenden? Niet iets waar je tegenop hoeft te zien, maar gewoon iedereen tonen, dat je plezier hebt in je hobby. AVA`70 is de laatste jaren enorm gegroeid in ledental en Aalten mag….Nee, moet dat weten!    

Het organiseren van een wedstrijd, zoals de G.T.M.-loop kan niet zonder de inzet van tientallen vrijwilligers, die zich op tal van gebieden verdienstelijk maken. Vrijwilligers voor het regelen van het verkeer en het secretariaat worden geregeld door resp. Geert Kip en Marco van Rijs. Voor een aantal andere taken zijn we nog op zoek naar vrijwilligers:

 

OPBOUW PARCOURS:

Datum: zaterdag 20 mei

Tijd: 10.00 – 13.30 uur

Locatie: Centrum van Aalten

Aantal: 12 personen

GASTVROUWEN:

Datum: zaterdag 20 mei

Tijd: 15.30 – 20.30 uur

Locatie: Vip-terras en in de Geste

Aantal: 2 personen

FINISHSTRAAT/DRANKPOSTEN:

Datum: zaterdag 20 mei

Tijd: 15.30 – 20.30 uur

Locatie: Markt/Dalweg

Aantal: 10 personen 

AFBREKEN PARCOURS:

Datum: zaterdag 20 mei

Tijd: 20.30 – 21.30 uur

Locatie: Centrum van Aalten

Aantal: “hoe meer zielen, hoe sneller bij de After Party…”

 

Zoals uit het overzicht blijkt, is het voor een groot aantal taken heel goed mogelijk om het vrijwilligerswerk te combineren met deelname aan de wedstrijd! Wil jij helpen???  Aanmelden kan vanaf heden bij:

 

Andre Bruil,

Emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Laat de 17e editie van de G.T.M.-loop weer een echt AVA`70 feestje worden!!!