Wat zeg je als coach vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als trainer als de training voor geen meter loopt? En hoe ga je als bestuurder om met blèrende ouders langs de kant? Kom naar de theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’ in Aalten! 

Op vrijdagavond 26 oktober 2012 vindt in De Pol in Aalten de ­voorstelling voor sportclubs ‘Wel winnen, hè!’ plaats. Deze theatervoorstelling gaat over het versterken van sportclubs en het effectief begeleiden van (jeugdige) sporters. Hoe kun je met elkaar een cultuur neerzetten waarin prestaties verbeteren, sportiviteit toeneemt, meer pubers lid blijven en het aantal vrijwilligers groeit? 


Het verhaal dat deze avond wordt gebracht, is gestoeld op praktijk­ervaringen van topcoaches en onderbouwd met jarenlang wetenschap-pelijk onderzoek.

 

 


Met onder andere Bas Grevelink (Comedy Train / musical Joseph) en Ewald van Kouwen (aanvoerder van de beweging Positief Coachen). 

De Sportraad gemeente Aalten biedt, samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), de beweeg- en sportclubs van Aalten deze voorstelling aan. Wel willen graag ongeveer weten hoe veel mensen er komen.
Meldt u aan via:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !!