AVA`70 ORGANISEERT 12 JULI DE WALFORTLOOP 2011


Ingrid van Zolingen kon Geert Wevers nog voor blijven bij het verlaten van de baan in 2009
Op dinsdag 12 juli a.s. organiseert de Aaltense atletiekvereniging AVA`70 de traditionele Walfortloop, met start en finish op het AVA-terrein. Het is, na de Intratuinloop, de 2e zomeravondloop in 2011.
Er wordt om 19.00 uur gestart met de jeugdloop voor jongens en meisjes tot en met 9 jaar. De kinderen lopen ruim 3 ronden op de AVA`70 baan en leggen in totaal 1 kilometer af. Daarna is het de beurt aan de jeugd vanaf 10 jaar, die 2 kilometer aflegt. Het parcours loopt van de baan in de richting van het Walfort met halverwege een keerpunt.
Rond 19.30 uur worden de deelnemers en deelneemsters aan de 6 kilometer weggeschoten. Na een ronde op de baan, loopt het parcours in de richting van het fraaie gebied rond kasteel Walfort. De finish is tenslotte weer op de baan.
De Walfortloop kan zich altijd verheugen op een grote deelname van lokale en regionale lopers en loopsters, maar AVA`70 nodigt ook vakantiegangers en overige sportievelingen uit om deel te nemen aan deze recreatieve wedstrijd.
Voor de deelnemers is er na afloop een herinnering. Er is de mogelijkheid om te douchen en de uitslagen zijn daags na het evenement na te lezen op de site van de vereniging: www.ava70.nl
Parcours Walfortloop

Walfortloop Flyer