Op zondag 9 oktober 2022 vindt de 7e Freundschafslauf plaats met onze Duitse loopvrienden van ASV Ellewick. Om 9.00 uur is de start van een ronde van 12 a 15 kilometer door de prachtige omgeving rond Aalten. Het tempo waarin gelopen wordt zal ongeveer 6.00 a 6.30 minuten per kilometer zijn, we vertrekken bij het clubgebouw van AVA'70. Het is de bedoeling dat we tot ongeveer halverwege samen lopen als groep. Je gaat dan verder met de snellere groep van Frank of een wat langzamere groep met Geert.

Aan deze training kunnen ook atleten mee doen die geen lid van AVA'70 zijn of hardlopers die eens een keer een iets langere afstand willen afleggen. Enkele mee fietsers zijn ook van harte welkom, de meeste stukken kun je goed fietsen. Peter Kroesen zorgt na de training voor een buffetje en atletiekvereniging AVA'70 zorgt voor een kop koffie of een drankje. Allen bij voorbaat hartelijk dank!!

Wil je ook aan deze training deelnemen, geef het dan even voor vrijdag 7 oktober a.s. per mail:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.