Van Zolingen opnieuw in de prijzen.

Op tweede paasdag vindt in Kilder traditiegetrouw de jaarlijkse paasloop plaats. Ook Atletiekvereniging ava’70 was bij deze wedstrijd weer vertegenwoordigd. Op de 5,2 kilometer maakten Geert Wevers en Kevin Kugathasan er een spannende strijd van. Kugathasan die een dag eerder in Lichtenvoorde nog de 2,5 kilometer won ging in Kilder furieus van start. Wevers die iets rustiger van start ging had in de laatste kilometer nog wat over. Met een mooie eindsprint was Wevers (20:08min) Kugathasan (20:09min) nog net de baas. Ook Routinier Ton Roks liep in Kilder een prima wedstrijd. Roks kwam over de eindstreep na 23:45 minuten. Gerrit Ter Haar (28:47min) liep zijn 5,2 kilometer ook nog ruim onder het half uur.
Ingrid van Zolingen is bij ava’70 momenteel de vrouw in vorm. In Kilder ging ze van start op de tien kilometer. Het parcours op de tien kilometer is door de vele beklimmingen erg pittig, maar dit weerhield Van Zolingen niet om een top prestatie neer te zetten. Van Zolingen won de wedstrijd in een tijd van 47:21 minuten. Ook Heidie Jentink uit Lichtenvoorde viel in de prijzen. Jentink klokte een tijd van 48:21 minuten. Hiermee was Jentink de tweede dame. Marco van Rijs had een paar dagen voor de wedstrijd nog een griepje onder de leden. Hier ondervond Van Rijs tijdens zijn wedstrijd nog wat hinder van. Helemaal leeg kwam hij over de streep in een tijd van 52:25 minuten.
Op de 2,5 kilometer viel Dani Kugathasan net buiten de medailles. Een tijd van 10:17 minuten leverde Kugathasan een vier plaats op.