foto:2022

10 kilometer Ducona Run

Sta jij zaterdag in hetzelfde startvak als de beste topatleten van Nederland? Het kan bij de Ducona 10 kilometerrun tijdens de GTM-Loop in Aalten.

Om 19.00 uur klinkt het startschot van deze run voor wedstrijdatleten en recreanten. De deelnemers leggen 5 ronden af en komen dan ook 5 keer over de Markt. Het parcours is pittig door de hoogteverschillen en het nodige bochtwerk. Toch is het wel een heel erg snel traject gezien de ijzersterke tijden die er vorig jaar gelopen zijn.

De organisatie, in de persoon van Tim te Brake, is het wederom gelukt om een sterk startveld te kunnen presenteren en hoopt dat de atleten en atletes het publiek een prachtig stukje atletiek zullen laten zien.

Op de deelnemerslijst pronken bij de Heren de namen van de speersnelle Oegandees Abel Sikowo en de nationale toplopers Luuk Maas, Roy Hoornweg en Gert-Jan Wassink. Ook regionale klasbakken als Daan Reintjes, Jordy Kloet, Robin Rietman en Lars Duistermaat zullen alles uit de kast halen om er een mooie strijd van te maken. Bij de Dames behoren Ruth van der Meijden, Marcella Herzog en Sietske Altena en Amber Bakhuis tot de favorieten.

Ga de uitdaging aan en schrijf je vandaag nog in via de sites: www.gerardtebrokeloop.nl