Bestelweken voor AVA’70 shirt

- Exclusief gratis voor leden van AVA’70 –

 

De bestuurskamer fungeert als paskamer. De bestelformulieren liggen klaar en de passhirts (dames en heren modellen) hangen klaar.

 

Maandag 9 mei beginnen de pasweken. Gedurende 2 weken kunnen alle volwassen leden van AVA’70 intekenen op een gratis AVA’70 shirt. Ook degenen die al een clubshirt hebben krijgen (tegen inlevering van hun Intratuinshirt een nieuw clubshirt).

 

Gratis?

Dankzij het hoofdsponsorschap van OWM Achterhoek Verzekeringen en co-sponsoring van de hardloopwinkel in Bocholt (Lex Laufexpert – Björn Weier) is het mogelijk geworden om alle volwassen leden een geel Adidas (t-shirt) beschikbaar te stellen. Draag ‘m met trots en vertegenwoordig het grote gele leger in onze regio. 

Zit ‘ie goed? Bestellen

Er kan gepast worden. Misschien heb je al een AVA’70 shirt en is de maat goed? Dan kun je zondermeer het formulier invullen. De pasavonden zijn op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Daarnaast is er op zaterdagochtend ook gelegenheid.

De uiterste besteldatum is maandag 23 mei. Daarna is het niet meer mogelijk om een gratis shirt te bestellen. 

De grote omwisseltruuk voor bestaande shirts

Als je nog in het bezit bent van een Intratuin shirt dan nemen we die graag in. Naar de nieuwe sponsor zou het een groots gebaar zijn om (na uitlevering) niet meer in Intratuin tenue te lopen. Je krijgt van ons voor het dragen bij de daadwerkelijke omwisseling een extraatje. 

Levertijd

Als alles werkt zoals het behoort te werken zijn de shirts begin augustus beschikbaar.

De shirts worden uitgeleverd via de winkel van Lex Laufexpert in Bocholt (Am Westend). Björn Weier neemt ook de Intratuinshirts in. Hiervoor volgt t.z.t. bericht. 

Vragen?

Heb je vragen over de kleding of wil je een persoonlijk kledingadvies vraag Rolien of Evelien. Beschikbaar mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.