--FEESTJUH!!!, het T&F-SportCafe!--

Gezelligheid gaat dit jaar boven alles bij het Sportcafe van vrijdag 9 maart! Een bloedstollende -professionele - pubquiz vormt de rode draad van deze, op voorhand, supergave avond! Geef je nu op, stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat je verrassen
Het kan maar zo zijn dat de leden van het T&F-team zichzelf in de verkoop gooien. Van het wassen van je auto, tot het maaien van je gazonnetje en van het schrijven van een persoonlijk gedicht tot een privé atletiekclinic! Breng het hoogste bod uit en het desbetreffende T&F-lid is van jou!

Fanatisme bij de pubquiz!
Noem 3 hits van Justin Bieber? Welk land won het WK voetbal van 2002? Door wie werd Willem van Oranje vermoord? Dit kunnen zomaar een paar vragen zijn van de pubquiz. Ga in 2-, 3- 4- of 5-tallen de strijd aan en maak kans op een leuke prijs! Of: ga op blind date! Meld je aan en je ziet pas op de avond zelf wie jouw teamgenoten zijn!

Deelname aan het Sportcafe kost slechts €10 per persoon (incl. Koffie / hapje en gezelligheid)

Geef je nu op en kom met een goed gevulde knip... 

Het Café is om 20.00u geopend!


Beste pannenkoekenmeel van het westelijk halfrond!

Ook dit jaar doen wij als T&F-team van Ava'70 weer de pannenkoekenactie! Hierbij verkopen wij het overheerlijke en geweldige pannenkoekenmeel van de molen Prins van Oranje uit Bredevoort!  Het is niet alleen lekker, je gaat er ook nog eens gruwelijk hard van lopen! Redenen genoeg om dit wondermeel aan te schaffen. Het mooie is: je kunt het heel lang bewaren in de diepvries! De opbrengst gaat naar het jaarlijkse trainingskamp van het T&F-team. Dit jaar reist het team – in de meivakantie – af naar het Duitse plaatse Daun.

Wanneer kun je dit voortreffelijke meel kopen??

3 maart in Karwei Aalten van 10.00u tot 16.00u. 

- €2,- per zak (kilo) meel

- €5,- voor 3 zakken

Alvast meel reserveren? Dat kan!! Vul je bestelling in op de lijst in het Ava-ClubCafé, of laat een berichtje achter op Facebook!

Voor de eerste keer organiseert de Ava’70 baancompetitie op vrijdag 2 maart een Coopertest. Het doel is om in 12 minuten een zo groot mogelijke  afstand af te leggen en daarmee een objectief beeld te krijgen van je conditie, op basis van normen van de Atletiekunie. Voor leden van AVA’70 is deelname gratis. Ook niet-leden kunnen meedoen, tegen een vergoeding van € 2,50 (inclusief een consumptiebon voor koffie, thee of fris). 

We starten om 19:00 met inlopen op de atletiekbaan, onder leiding van een looptrainer van Ava’70 en aansluitend de Coopertest. Na afloop is er gelegenheid om nog wat te drinken en na te praten in de kantine. De start van de Cooperstest is om 19:30 uur. Afhankelijk van de deelname kunnen er meerdere series worden georganiseerd verdeeld in categorieën en te lopen afstanden. Graag van te voren aan melden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. de afstand die je denkt te kunnen lopen in 12 minuten.

 

De AVA’70 bus is bijna vol. We hebben nog 2 stoeltjes over in de bus. Zaterdag 9 juli vertrekken we vanaf de AVA’70 basis naar het Olympisch stadion.
Wedden dat onze EK ambassadeur Kylian naast de chauffeur zit.

Wil je ook in de oergezellige bus zitten, dan hoort Kylian dat graag.

Wie het eerst komt ….. Graag je naam, emailadres en bankrekeningnummer ( € 50,-- per kaart incl busreis) op de app naar Kylian.  0637231704

We zijn een snelle club, jij ook?


Het T&F SPORTCAFÉ krijgt een vervolg! Na de succesvolle editie van 2015, met Mark te Brake en Jeroen Reintjes gaat het dit jaar nog mooier worden!

Niemand minder dan 
Gert-Jan Wassink gaat alle ins en outs over de marathon vertellen! Met ondersteuning van Sander Wikkerink en (hoogst waarschijnlijk) een sportvoedingsdiëtiste gaat het een top avond worden! Niet alleen als marathon loper, maar ook als iedere andere loper is het erg interessant!
Entree,  5,- euro T/M  15jaar
Entree, 10,- euro vanaf 16jaar

Geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We zien jullie op 11 maart in het AVA'70-Café!

Meer info 

 WEDSTRIJDKALENDER   AVA`70   2016

 • Track &Fieldcross: zaterdag 12 maart
 • Koningsloop: woensdag 27 april
 • G.T.M.- loop: zaterdag 21 mei
 • Grachtenloop Bredevoort: donderdag 9 juni
 • GUV  Zomeravondloop: dinsdag 28 juni
 • Walfortloop: dinsdag 19 juli
 • Twee Bruggenloop: dinsdag 16 augustus
 • Kramprun: zaterdag 10 september (AVA`70 mede-organisator)
 • Clubkampioenschappen: zaterdag 8 oktober
 • Run-Bike-Run: zaterdag 15 oktober
 • Boekeldercrosscompetitie: 5, 12, 19 en 26 november

 ( Programma onder voorbehoud)WINTERSWIJK - Op zondag 6 maart houdt atletiekvereniging Archeus alweer de 28e editie van haar jaarlijkse RunVisionloop. Vorig jaar waren de afstanden al officieel gecertificeerd en dit jaar wordt voor het eerst met chipmeting gewerkt. Dat maakt de loop tot een ideale gelegenheid om precies te meten hoe het met de conditie is gesteld aan het eind van de winter.

De diverse afstanden zijn geschikt voor zowel trimmers als wedstrijdlopers. Traditiegetrouw verschijnen naast het grote recreantenlegioen ook veel regionale toppers en Duitse atleten aan de start. Vorig jaar waren het Vincent te Brake, Gerben Schreurs en Tom Baak bij de mannen, Chantal Oortgiese, Nicole Hoffman en Sylvia Wassink bij de vrouwen, die de drie langere afstanden wonnen.

Start en finish zijn op de nieuwe atletiekbaan op de Hunenbulten.  Het parcours gaat door het prachtige buitengebied van Henxel langs de Vredenseweg, over de Schaapsweg, Kobstederweg, Jachthuisweg  en tot slot weer de Vredenseweg. De 5 km-lopers leggen de ronde een keer af, de 10 km twee keer en de 15 km drie keer. De jeugd loopt 800 meter (t/m 9 jaar) en 1500 meter (t/m 15 jaar).

Het programma van de RunVisionloop ziet er als volgt uit:

10.15 uur:  800 meter  t/m 9 jaar,
10.30 uur: 1500 meter t/m 15 jaar
11.00 uur: 5.000, 10.000 en 15.000 meter prestatieloop.

Inschrijven kan vanaf heden via de site www.av-archeus.nl tot en met 4 maart op www.av-archeus.nl of tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd in de kantine op sportcomplex de Hunenbulten.Geachte leden/ouders/verzorgers,

Het is weer tijd voor de jaarlijks terugkerende club enquête.
De mening en standpunten van onze leden vinden wij namelijk erg belangrijk.
Daarom de vraag om de enquête allemaal in te vullen. 

Wij vragen 10 minuutjes van jullie kostbare tijd om een digitale enquête in te vullen.
Met de uitslag van deze enquête hopen wij knelpunten boven water te halen, te zien waar Ava sterk in is en wat we als vereniging aan talent in huis hebben.
Dit schept duidelijkheid, meer know- how en geeft ons als bestuur een databank met informatie van onschatbare waarde. 

Voor leden is er de leden enquête 2016, voor ouders/verzorgers van jeugdleden hebben wij dit jaar een eigen enquête! 

Klik op de onderstaande link om de juiste enquête te starten: 

Leden enquête 2016

Enquête voor ouders/verzorgers van jeugdleden

 

De enquête`s starten op 01-02-2016 en lopen beide tot en met 29-02-2016.


Zoals bekend gaat de jeugd van AVA'70 zaterdag 21 maart met de bus naar de dag van de Atletiek. Het laatste nieuws druppelde vandaag door dat er speciaal voor de Ava70 jeugd 15min is vrij gemaakt om met de Kampioene Daphne Schippers te kunnen praten. Na deze sessie zal er nog een uitgebreide Foto-Shoot zijn waar alle jeugdleden met haar op de foto kunnen.
Schrijf vandaag nog snel in, de inschrijving sluit namelijk morgen! (26-02-2015) Link naar artikel

Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 Jeugd AVA’70 is uitgenodigd voor Dag van de Atletiek 

Zaterdag 21 maart vertrekt de Atletiekunie-bus om 10.00 uur vanaf de AVA’70 basis. 
40 A pupillen zijn uitgenodigd om demo’s te verzorgen tijdens de Dag van de Atletiek op Papendal. 
Een compleet verzorgde reis met lunch erbij en een verrassing! Op het mooiste sportcentrum van Nederland met top-trainers en top-atleten! 

Er zijn al een paar oproepjes geweest d.m.v. de nieuwsbrieven, en het liep storm.

We hebben nog 5 plekken over in de bus.

Deze week is de laatste mogelijkheid om je aan te melden. De 5 aanmeldingen (mails)  die het snelst binnenkomen hebben mzzl. 

Er gaan 6 trainers van AVA’70 als dagbegeleiders mee. 

Kom op! Ga lekker mee. 


Aanmelden kan via Rolien 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Voor de pupillen die niet meegaan is er een normale training bij AVA’70 !