Komend weekend vinden er veel activiteiten plaats, waarbij AVA`70 een centraal middelpunt vormt.

Na 3 prachtige afleveringen van de Boekeldercrosscompetitie vindt zaterdag de grote finale plaats. De podiumplekken worden verdeeld en het is de laatste mogelijkheid voor de atleten om in 2016 nog een parcoursrecord te pakken. De weersvoorspellingen zijn in ieder uitstekend om er een prachtige slotwedstrijd van te maken. De start- en finishplaats bij het Romienendal zal voor de laatste keer worden omgebouwd tot een fraaie sportarena en het talloze publiek zal wederom kunnen genieten van mooie atletiek. Bij de vorige 3 afleveringen kwamen er telkens ruim 400 deelnemers in actie, dus ook komende zaterdag belooft dat weer bomvolle startvakken.

De organisatie heeft ook Sinterklaas uitgenodigd om samen met zijn Zwarte Pieten met eigen ogen te komen kijken naar de prestaties van de kinderen.

Daarnaast wordt er ook kort even stil gestaan, bij een nieuw hoogtepunt in de geschiedenis van AVA`70. Wat dat precies is, blijft nog even geheim……

Tenslotte is het zaterdag ook mogelijk om deel te nemen aan een wandeltocht van 10 of 15 kilometer, door één van de mooiste natuurgebieden van de regio, namelijk het Aaltense Goor en de Vennebulten. Deelnemers aan de wandeltocht kunnen starten tussen 12.00 uur en 12.30 uur.

Uiteraard vindt zaterdag ook de prijsuitreiking plaats en is er tevens voor de atleten die minimaal 3 keer mee hebben gedaan aan de Boekeldercross 2016, een fraai aandenken.  Het belooft zaterdag een heel mooi sportevenement te worden en vanaf 12.00 uur staan de ruim 40 vrijwilligers klaar om alles in goede banen te leiden. 

Op zondag 27 november is het al weer eest bij AVA`70, want dan vindt de prijsuitreiking plaats van de NUON Clubcompetitie. De uitreiking van de hoofdprijs, een cheque van maar liefst 10.000 euro vindt rond 17.30 uur plaats op de accommodatie van AVA`70. Er wordt een foto gemaakt van de overhandiging en deze zal worden geplaatst in alle huis aan huisbladen in heel Gelderland. Het zou geweldig zijn, als zoveel mogelijk geelhemden in beeld komen, zodat iedereen kan zien hoe trots we zijn op onze club. Aansluitend zullen de opnames gaan starten het SBS 6-programma “Piets Weerbericht.”
Uiteraard zal de beroemdste weerman van Nederland in hoogsteigen persoon naar Aalten komen. Uiteraard gaan we zorgen dat er fraaie beelden van het gele AVA`70- leger zal worden gemaakt.  

Vanaf 17.00 uur is het clubhuis geopend en we hopen dat er heel veel leden op deze activiteit afkomen.

De uitreiking van de cheque en de Tv-opnames zullen in totaal een klein uur duren, dus ook alle pupillen en hun ouders zijn van harte welkom!

Virtuele GTM Loop

                                     
   
                                                                                                                                                          
 

Hoofdsponsor AVA'70

Zoeken