Nieuwe bordsponsor AVA’70 Jeroen Reintjes Sports is gevestigd in Didam (gemeente Montferland) en sinds 2011 een gespecialiseerde onderneming op gebied van training en coaching in de (loop-) sport. Van personal training, loop-videoanalyses tot bedrijfstrainingen. Met deskundige hulp van Jeroen Reintjes Sports maak ook jij je sportieve dromen waar! Zelf als atleet was ik een tijdje lid van AVA’70 en deed ik had ik een plek in de competitieploeg van deze prachtige vereniging, maar gezien mijn sportieve ambities veranderd zijn ten opzichte van destijds ben ik op dit moment geen lid meer van een atletiekvereniging. Toch ben ik als ondernemer dagelijks bezig met de hardloopsport en ken ik ook veel leden bij AVA’70, waarna ik toch de klik met hen en de vereniging wil behouden. Een prachtige accommodatie die tevens op een gunstige plek ligt ter promotie van bedrijven in de regio. Zo ook voor mijn bedrijf, waarmee ik twee vliegen in een klap wil slaan. Meer bekendheid in de regio en ook hardlopers uit Aalten (al wel of nog niet lid van AVA’70) en omstreken bereiken. 

Als hardloper probeerde ik mijzelf naar een zo hoog mogelijk niveau te brengen, maar minstens zo leuk vind ik het om progressie te halen met anderen. Vanuit die gedachte heb ik de opleidingen CIOS en daarna Sport, Gezondheid en Management aan de HAN afgerond en mijn bedrijf opgestart. Ik werk nu onder meer als fysiektrainer bij FC Twente en binnen mijn eigen onderneming JEROEN REINTJES SPORTS als personal trainer en trainer-coach. 

Voor alle sport gerelateerde wensen kun je bij mij terecht. Denk hierbij aan personal (loop)training, loop-videoanalyses, conditietraining met periodisering en trainingsschema's. JEROEN REINTJES SPORTS werkt doelgericht via de PDCA cylcus in combinatie met smart opgestelde doelen. Voor verschillende niveaus en qua doelgroepen zijn er diverse mogelijkheden. In groepsverband verzorg ik o.a. clinics, lezingen, train de trainer bijeenkomsten, cursussen en looptrainingen. Ook ben ik je graag individueel van dienst. 

Of het nu gaat om personal looptrainingen, een gericht trainingsschema voor particulieren, trainingen of clinics voor verenigingen en bedrijven of het versterken van een bepaald onderdeel in uw eigen trainingen. Bij Jeroen Reintjes Sports kun je voor alles terecht. Voor meer dan het genoemde zelfs, want het aanbod is groot. 

Binnekort ga ik bij AVA’70 een hardloopscreeningdag organiseren i.s.m. met Steenkamp Coaching. Een speciale dag die alle vragen betreft looptechniek antwoord geeft. Benieuwd naar deze dag en overige mogelijkheden? Houd dan de website en Facebookpagina van Jeroen Reintjes Sports nauwlettend in de gaten. Www.jeroenreintjes.com en https://www.facebook.com/jeroenreintjessports/