Wedstrijdinformatie Twee Bruggenloop 2023

Dinsdag 22 augustus vindt de 10e editie plaats van de Twee Bruggenloop, bij het gelijknamige vakantiepark. Enkele belangrijke wetenswaardigheden over de Twee Bruggenloop.

Organisatie:

Atletiekvereniging AVA`70 i.s.m. vakantiepark de Twee Bruggen

Start- en finishlocatie:

De start en finish van alle wedstrijdonderdelen vindt plaats op het vakantiepark in de nabijheid van horecagelegenheid de Schoppe.

Programma:

18.00 uur: Start van de wandeltocht (10,2 kilometer)

19.00 uur: Start 1 kilometer (kinderen tot en met 9 jaar), 2 ronden

19.15 uur: Start 2 kilometer (kinderen 10 tot en met 15 jaar), 4 ronden

19.45 uur: Start 6 en 10 kilometer, 1 ronde

Parcours:

De wedstrijdonderdelen bij de jeugd (1 en 2 kilometer) vinden plaats op het vakantiepark. Het parcours van de 6 en 10 kilometer gaat over verharde wegen en zandpaden in het prachtige buitengebied rond de Slingeplas en het Klooster. De wandelroute gaat door de fraaie omgeving van Miste en Corle.

Kleedgelegenheid:

Er is een mogelijkheid om te kleden bij “de Buitenplaats”, die is gesitueerd vlakbij start en finish.

Parkeergelegenheid:

Parkeren kan op het parkeerterrein van de Schoppe of evt. bij de hoofdingang van de Twee Bruggen. Volg zo mogelijk de aanwijzingen van de verkeersregelaars.

Inschrijving:

De voorinschrijving sluit op maandagavond 21 augustus om 23.59 uur. Op de wedstrijddag kan er vanaf 18.00 uur worden ingeschreven bij het wedstrijdsecretariaat, dat is gevestigd nabij start en finish. (de Buitenplaats)
Klik hier om u nog voor in te schrijven 

Afhalen startnummers:

Het afhalen van de startnummers is mogelijk op de wedstrijddag, dinsdag 23 augustus, bij het wedstrijdsecretariaat dat is ingericht bij de Buitenplaats van het vakantiepark. Kom op tijd, want er wordt niet van het tijdsschema afgeweken!

Medische verzorging:

EHBO Aalten

Weersverwachting:

Op dit moment zijn de weersvoorspellingen voor dinsdagavond uitstekend. Het zal waarschijnlijk zonnig en warm zijn. Zorg dat je voldoende drinkt voorafgaand aan de wedstrijd. Onderweg is er een waterpost!

Herinnering:

Alle deelnemers ontvangen bij de finish een fraaie medaille.

Uitslagen:

De uitslagen zullen z.s.m. na de wedstrijd worden vermeldt op de site: www.ava70.nl

Algemene voorwaarden:

Deelname aan dit evenement geschiedt op eigen verantwoordelijkheid en risico. De organisatie vrijwaart zich van iedere aansprakelijkheid.

Overige bijzonderheden:

  #  Bekers voor de nummers 1, 2, 3 per afstand

  #  Deelnemers zijn afkomstig uit het hele land en tevens uit Duitsland 

  #  Mogelijkheid om persoonlijk certificaat te downloaden

  #  Meer dan 40 vrijwilligers in touw

  #  Sfeervolle start- en finishlocatie met gezellig buitenterras

  #  Speaker: Harry Striekwold  

  #  De tijdsregistratie vindt plaats via een chip, die in het startnummer zit verwerkt.

Fit de herfst in?  Meld je nu aan!

De afgelopen coronaperiode zijn veel mensen gaan hardlopen en hebben het plezier van deze sportieve vorm van ontspanning ervaren. Hier kan binnenkort in verenigingsverband een vervolg aan worden gegeven, want dan gaat men bij AVA`70 wederom starten met een cursus “Hardlopen voor beginners.” Tientallen lopers en loopsters hebben in het verleden reeds deelgenomen aan de cursus en velen hebben de smaak inmiddels flink te pakken. Onder deskundige leiding wordt er gedurende 10 weken gewerkt aan de grondbeginselen van het hardlopen. Daarnaast wordt er ook aandacht besteedt aan de warming-up, de lichaamshouding, het schoeisel e.d.
De eerste trainingsavond vindt plaats op maandag 30 augustus a.s. om 19.30 uur op het geheel vernieuwde atletiekbaan van AVA`70, Bredevoortsestraatweg 110-a in Aalten. Het inschrijfgeld bedraagt € 50,00 voor de gehele cursus van 12 trainingen, inclusief koffie en thee na afloop. 

Voor nadere informatie en aanmelding kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aan deze clinic “lopen voor beginners”  kunnen maximaal 20 startende lopers en loopsters deelnemen. Voor dit aantal is bewust gekozen om alle deelnemers voldoende aandacht te kunnen geven tijdens de trainingen.
 
 

Misschien ben jij het laatste weekend van augustus  wel op een mini-camping in Koudekerke, geniet je van een wandelvakantie in Vorarlberg, heb je de camper geparkeerd bij de Twee Bruggen, zit je met een clupje sportmaatjes in een groepsaccommodatie op Texel of ben je gewoon thuis. Wij dagen je uit! 

De afgelopen zomerperiode werd er bij AVA`70, ondanks de coronamaatregelen, flink doorgetraind. In relatief kleine groepen werd er gelopen vanaf de verschillende locaties. En hoewel de vereniging het erg graag anders zou zien, van het organiseren van wedstrijden met grootschalige deelname is voorlopig nog geen sprake. Dat er wel behoefte aan is, bleek voor de zomer al wel bij de virtuele edities van de Koningsloop, de GTM-Loop en de Grachtenloop, waarbij heel veel pupillen, junioren en senioren in actie kwamen. Atleten uit de hele regio schreven zich in en er werd ook nog eens bijzonder hard gelopen. Ook kwamen er een aantal reacties binnen van deelnemers, die het prettig vonden om op een zelf gekozen tijdstip èn zonder wedstrijddruk te kunnen hardlopen. Daarom is besloten om, ter afsluiting van de vakantieperiode ook een virtuele editie van de Twee Bruggenloop te organiseren met 2 verschillende afstanden.

Wat is de bedoeling? 

* De Twee Bruggenloop 2020 is een virtuele wedstrijd over een afstand van 5 kilometer.

* Je loopt tussen vrijdagavond 28 augustus 19.00 uur en zondagavond 30 augustus 21.00 uur op een door jezelf uitgekozen parcours een traject van minimaal 5 kilometer.

* Vervolgens stuur je het resultaat via Strava, Garmin of Tom-Tom naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

* Er zijn 4 klassementen: Heren, Dames, jongens t/m 15 jaar, meisjes t/m 15 jaar.

* Je hoeft voor deelname GEEN lid te zijn van AVA`70

Je mag gerust langer lopen, maar voor de wedstrijd gelden de eerste 5 kilometers van je duurloop. De organisatie stelt het op prijs, dat je ook een leuke actiefoto meestuurt van de omgeving waar je een poging hebt gedaan. Voor de winnaars van het klassement is een leuke prijs beschikbaar.

Aan de hand van de inzendingen wordt het klassement bepaald en bij twijfel is het laatste woord aan de organisatie. De deelname is voor eigen risico en de geldende Corona- maatregelen zijn van kracht. Inschrijving voor de virtuele Twee Bruggenloop 2020 is vanaf heden mogelijk via de speciale button op de site: www.ava70.nl. De organisatie nodigt iedereen uit Aalten en verre omstreken uit, om aan deze activiteit deel te nemen. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Voor de jeugd tot en met 12 jaar van AVA`70 wordt een speciale run van 1 kilometer georganiseerd op de atletiekbaan. Dit gebeurt tijdens de reguliere training in de week van 31 augustus tot en met 03 september a.s. Voor de jeugd tot en met 12 jaar geldt de 1,5 meter afstand-regel immers niet en daarom is het mogelijk om dit onderdeel op de baan te doen. Jij doet toch ook mee?


 Op dinsdag 20 augustus a.s. vindt de achtste editie van de Twee Bruggenloop plaats. De wedstrijd wordt georganiseerd door AVA`70 i.s.m. Vakantiepark De Twee Bruggen en vormt de laatste etappe in de serie van 3 Zomeravondlopen. De vorige afleveringen mochten zich verheugen in een groot deelnemersveld, bestaande uit regionale atleten en atletes, maar daarnaast ook een aantal vakantiegangers. 

Het sportieve evenement start 20 augustus met een wandeltocht van ruim 10 kilometer door het prachtige buitengebied van Miste, Bredevoort en het Zwanenbroek. Tussen 18.00 uur en 18.30 uur kunnen de deelnemers starten bij Restaurant “de Schoppe” van Vakantiepark De Twee Bruggen.

Om 19.00 uur begint het hardloopprogramma met de 1 kilometerloop voor jongens en meisjes tot en met 9 jaar. Het parcours voor deze allerjongste talenten gaat over het vakantiepark, dus zal er onderweg veel publiek langs de weg staan om de deelnemertjes aan te moedigen.

Om 19.15 uur is het de beurt aan de oudere jeugd tot en met 15 jaar, voor hun wedstrijd over 2 kilometer. Ook zij zullen over het terrein hun meters afleggen en de vorige edities hebben duidelijk gemaakt, dat deze groep al een flink tempo aan de dag kan leggen.

Het startschot voor het peloton deelnemers aan de wedstrijd over 6 en 10 kilometer zal om 19.45 uur klinken.  Gelijk na het startschot trekt het lange lint atleten en atletes over het vakantiepark en via zand- en bospaden loopt het peloton in de richting van Bredevoort. Het parcours gaat vervolgens om recreatiegebied de Slingeplas heen en daarna weer op weg naar de Twee Bruggen. De deelnemers aan de 10 kilometer lopen een extra lus door het fraaie Klooster. De finishstreep is getrokken in de nabijheid van Restaurant  de Schoppe, waar de atleten het applaus en de laatste aanmoedigingen van het publiek in ontvangst kunnen nemen.

Voor alle deelnemers is er bij binnenkomst een fraaie medaille en daarnaast zijn er prijzen voor de nummers 1, 2 en 3 per categorie. De kinderen krijgen van vakantiepark de Twee Bruggen ook nog een ijsje als beloning. Tevens zijn er enkele aanmoedigingsprijzen. 

Voorinschrijving voor de Twee Bruggenloop is vanaf heden mogelijk via de site: www.ava70.nl. Speciaal voor deze wedstrijd is er een eigen blok gemaakt op de site met allerlei informatie over het evenement.

In verband met de te verwachten drukte en de tijdige verwerking van de gegevens, verzoekt de organisatie deelnemers, om gebruik te maken van de mogelijkheid van voorinschrijving.

Op de wedstrijddag is inschrijving ter plekke mogelijk vanaf 18.00 uur, tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd.

De inschrijfkosten bedragen voor wandelaars en deelnemers aan de 1 en 2 kilometer € 3,50. De lopers en loopsters aan de 6 en 10 kilometer

betalen € 5,00.

 Tijn Piest blijkt niet alleen een hele goede atleet te zijn, maar heeft veel meer kwaliteiten. Zo is hij op media- gebied ook al enige tijd erg actief. Hij interviewt atleten, heeft zijn eigen site en ontwerpt flyers. De organisatie van de Twee Bruggenloop heeft hem gevraagd om voor de editie van 2019 een poster te ontwerpen. Hij nam de uitdaging aan en ging er mee aan de slag. Binnenkort zal het fraaie resultaat zichtbaar.

 

Dinsdag 21 augustus vindt de 7e editie plaats van de Twee Bruggenloop, bij het gelijknamige vakantiepark. Enkele belangrijke wetenswaardigheden over de Twee Bruggenloop.

Organisatie

Atletiekvereniging AVA`70 i.s.m.  vakantiepark de Twee Bruggen

Start- en finishlocatie:

De start en finish van alle wedstrijdonderdelen vindt plaats op het vakantiepark in de nabijheid van horecagelegenheid de Schoppe.

Programma:

18.00 uur: Start van de wandeltocht (10,5 kilometer)

19.00 uur: Start 1 kilometer (kinderen tot en met 9 jaar), 2 ronden

19.15 uur: Start 2 kilometer (kinderen 10 tot en met 15 jaar), 4 ronden

19.45 uur: Start 6 en 10 kilometer, 1 ronde

Parcours:

De wedstrijdonderdelen bij de jeugd (1 en 2 kilometer)vindt plaats op het vakantiepark. Het parcours van de 6 en 10 kilometer gaat over verharde wegen en zandpaden in het prachtige buitengebied rond de Slingeplas en het Klooster.

De wandelroute gaat door de fraaie omgeving van Miste en het Woold (Bekkendelle)

Kleedgelegenheid:

Er is een mogelijkheid om te kleden in de recreatieruimte, die is gesitueerd vlakbij start en finish.

Parkeergelegenheid:

Parkeren kan op het parkeerterrein van de Schoppe of evt. bij de hoofdingang van de Twee Bruggen. Volg zo mogelijk de aanwijzingen van de verkeersregelaars.

Inschrijving:

De voorinschrijving sluit op maandagavond 20 augustus om 23.59 uur. Op de wedstrijddag kan er vanaf 18.00 uur worden ingeschreven bij het wedstrijdsecretariaat, dat is gevestigd nabij start en finish.   

Afhalen startnummers:

Het afhalen van de startnummers is mogelijk op de wedstrijddag, dinsdag 21 augustus, bij het wedstrijdsecretariaat. Kom op tijd, want er wordt NIET van het tijdsschema afgeweken!

Medische verzorging:

EHBO Aalten

Weersverwachting:

Op dit moment zijn de weersvoorspellingen voor dinsdagavond prima. Het zal waarschijnlijk zonnig en redelijk warm zijn. Zorg dat je voldoende drinkt voorafgaand aan de wedstrijd. Mocht er onweer verwacht worden tijdens de wedstrijd, dan is het mogelijk dat de start van 1 of meerdere wedstrijdonderdelen uitgesteld wordt.

Herinnering:

Alle deelnemers ontvangen bij de finish een fraaie medaille.

Uitslagen:

De uitslagen zullen z.s.m. tijdens  of na de wedstrijd worden vermeldt op de site: www.ava70.nl 
Klik ook eens op je naam in de uitslag en daarna op Certificaat om je uitslag uit te printen of op Social media te plaatsen

Algemene voorwaarden:

Deelname aan dit evenement geschiedt op eigen verantwoordelijkheid en risico. De organisatie vrijwaart zich van iedere aansprakelijkheid.

Overige bijzonderheden:

  • Bekers voor de nummers 1, 2, 3 per afstand
  • Diverse aanmoedigingsprijzen 
  • Deelnemers aan de 1 en 2 kilometer ontvangen bij de finish een ijscomuntje van vakantiepark de Twee Bruggen  
  • Mogelijkheid om persoonlijk certificaat te downloaden
  • Meer dan 40 vrijwilligers in touw
  • Sfeervolle start- en finishlocatie met gezellig buitenterras
  • Speaker: Harry Striekwold  
  • De tijdsregistratie vindt plaats via een chip, die in het startnummer zit verwerkt.  

  

7e  Twee Bruggenloop, een doordeweeks sportfeest voor atleet en publiek

We starten dan vanaf de parkeerplaats in Vragender tegenover Beneman.
De fietsers kunnen zich verzamelen om 18:30 uur bij Restaurant Het Noorden (groep1)

hierbij de route http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=2243014

I.V.M. de warmte is de B groep training van dinsdagavond 19.00 uur verplaatst naar 20:30 uur .

Trainings groep Geert Kip start wel om 19:45 uur

Dinsdag 15 augustus vindt de 6e editie plaats van de Twee Bruggenloop, bij het gelijknamige vakantiepark. Enkele belangrijke wetenswaardigheden over de Twee Bruggenloop.

 

Organisatie: Atletiekvereniging AVA`70 i.s.m. vakantiepark de Twee Bruggen 

Start- en finishlocatie:

De start en finish van alle wedstrijdonderdelen vindt plaats op het vakantiepark in de nabijheid van horecagelegenheid de Schoppe.

 Programma:

18.00 uur: Start van de wandeltocht (10 kilometer)

19.00 uur: Start 1 kilometer (kinderen tot en met 9 jaar), 2 ronden

19.15 uur: Start 2 kilometer (kinderen 10 tot en met 15 jaar), 4 ronden

19.45 uur: Start 6 en 10 kilometer, 1 ronde

 Parcours:

De wedstrijdonderdelen bij de jeugd (1 en 2 kilometer)vindt plaats op het vakantiepark. Het parcours van de 6 en 10 kilometer gaat over verharde wegen en zandpaden in het prachtige buitengebied rond de Slingeplas en het Klooster.

 De wandelroute gaat door de fraaie omgeving van Miste, Corle en Bredevoort.

Kleedgelegenheid:

Er is een mogelijkheid om te kleden in de recreatieruimte, die is gesitueerd vlakbij start en finish.

Parkeergelegenheid:

Parkeren kan op het parkeerterrein van de Schoppe of evt. bij de hoofdingang van de Twee Bruggen.

Volg zo mogelijk de aanwijzingen van de verkeersregelaars.

Inschrijving:

De voorinschrijving sluit op maandagavond 14 augustus om 23.59 uur.

Op de wedstrijddag kan er vanaf 18.00 uur worden ingeschreven bij het wedstrijdsecretariaat, dat is gevestigd nabij start en finish.

Afhalen startnummers:

Het afhalen van de startnummers is mogelijk op de wedstrijddag, dinsdag 15 augustus, bij het wedstrijdsecretariaat.

Kom op tijd, want er wordt NIET van het tijdsschema afgeweken!

 Medische verzorging:

EHBO Aalten

 Weersverwachting:

Op dit moment zijn de weersvoorspellingen voor dinsdagavond wat wisselend. Het zal in ieder geval warm en mogelijk ook broeierig zijn. Zorg dat je voldoende drinkt voorafgaand aan de wedstrijd.

Mocht er onweer verwacht worden tijdens de wedstrijd, dan is het mogelijk dat de start van 1 of meerdere wedstrijdonderdelen uitgesteld wordt.

Herinnering:

Alle deelnemers ontvangen bij de finish een fraaie medaille.

 Uitslagen:

De uitslagen zullen z.s.m. na de wedstrijd worden vermeldt op de site:

www.ava70.nl

 Algemene voorwaarden:

Deelname aan dit evenement geschiedt op eigen verantwoordelijkheid en risico. De organisatie vrijwaart zich van iedere aansprakelijkheid.

Overige bijzonderheden:

# Waardebonnen voor de winnaars bij de 6 en 10 kilometer, beschikbaar  

     gesteld door vakantiepark de Twee Bruggen.

# Bekers voor de nummers 1, 2, 3 per afstand

# Deelnemers aan de 1 en 2 kilometer ontvangen bij de finish een

     ijscomuntje van vakantiepark de Twee Bruggen

# Meer dan 40 vrijwilligers in touw

# Sfeervolle start- en finishlocatie met gezellig buitenterras

# Speaker: Henk Borgmeijer

# De tijdsregistratie vindt plaats via een chip, die in het startnummer zit  

     verwerkt.    

 

EEN DOORDEWEEKS SPORTFEEST VOOR ATLEET EN PUBLIEK!!!

 
Voor de "All Comers Meet" die 2 september op de Ava'70 baan gehouden wordt kun je nog steeds inschrijven.!
 
https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/7338/